Chelsea nevzdáva boj o titul

SITA|29. dec 2008 o 15:32

Tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari nie je sklamaný z toho, že jeho zverenci budú oslavovať príchod nového roka na druhom mieste tabuľky.

LONDÝN. Tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari nie je sklamaný z toho, že jeho zverenci budú oslavovať príchod nového roka na druhom mieste tabuľky Premier League 2008/09. "The Blues" majú po dvadsiatich kolách na vedúci FC Liverpool trojbodové manko.

Len jedinýkrát v ostatných štyroch sezónach sa stalo, že mužstvo, ktoré bolo na konci kalendárneho roka lídrom Premier League, nakoniec nezískalo titul šampióna. "Súťaž je ešte len v polovici," povedal brazílsky kouč a dodal: "S naším postavením v tabuľke som spokojný. Musíme vyhrávať a na konci sezóny sa môžeme tešiť z titulu." Šéf exekutívy klubu zo Stamford Bridge Peter Kenyon vyhlásil, že Chelsea v zimnom prestupovom období zrejme neposilní žiadny nový hráč.

"Ak si Kenyon myslí, že nepotrebujeme posily, ja s ním súhlasím. Máme skvelý káder. Verím, že už v najbližších kolách predbehneme Liverpool a napokon získame titul," dodal na záver bývalý kormidelník brazílskej a portugalskej reprezentácie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea nevzdáva boj o titul