Chelsea možno nastúpi proti Ipswichu opäť aj s Drogbom

SITA|20. jan 2009 o 15:39

Kormidelník anglického futbalového veľkoklubu Luiz Felipe Scolari je pripravený povolať útočníka Pobrežia Slonoviny Didiera Drogbu späť do kádra.

BRATISLAVA. Kormidelník anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari je pripravený povolať útočníka Pobrežia Slonoviny Didiera Drogbu späť do kádra A-tímu na sobotňajší duel 4. kola Anglického pohára FA Cupu proti druholigovému Ipswichu Town.

Tridsaťročný rodák z Abidžanu sa nezmestil do užšej nominácie v dvoch ostatných dueloch "The Blues" - v opakovanom súboji 3. kola FA Cupu proti Southendu (4:1) a vo víkendovom zápase Premier League proti Stoke City (2:1). Práve v ligovom súboji s nováčikom najvyššej súťaže dostal aj na úkor Didiera Drogbu šancu na posledných 10 minút Slovák Miroslav Stoch. Devätnásťročný ofenzívny stredopoliar sa zaslúžil o dokonalý obrat zo stavu 0:1, keď mal prsty v oboch góloch v podaní Bellettiho, resp. Lamparda.

"Je to úplne normálna situácia. Jednoducho som sa na tie dve stretnutia rozhodol povolať iných hráčov. Bol to môj výber v danom momente. Didier sa možno už v ďalšom zápase opäť vráti do kádra," povedal Scolari pre Chelsea TV a dodal: "Nemyslím si, že by mal so mnou alebo s niekým iným v klube nejaký problém. Tvrdo pracuje na svojej pripravenosti v tréningovom procese, a to nielen na fyzickej kondícii, ale aj na technickej stránke svojej

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea možno nastúpi proti Ipswichu opäť aj s Drogbom