Chelsea bude v roku 2009 ešte silnejšia, myslí si Scolari

SITA|29. nov 2008 o 14:51

LONDÝN 29. novembra (SITA, AFP) - Brazílsky tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari povedal, že ak bude na konci decembra jeho mužstvo v Premier League figurovať na prvom alebo ...

LONDÝN 29. novembra (SITA, AFP) - Brazílsky tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari povedal, že ak bude na konci decembra jeho mužstvo v Premier League figurovať na prvom alebo na druhom mieste, najvyššiu súťaž napokon aj vyhrá. Napriek zraneniam mnohých hráčov počas jesene (Didier Drogba, Michael Essien, Ricardo Carvalho, Michael Ballack) je londýnsky klub po 14. kole najvyššej anglickej súťaže na 1. priečke s 33 bodmi lepším skóre pred FC Liverpool. Tretí Manchester United stráca na spomenutú dvojicu už osem bodov. "Pred mesiacom som hráčom povedal, že potrebujeme byť úspešní od 15. novembra do konca tohto kalendárneho roka. Od januára už totiž budeme môcť rátať aj s viacerými momentálne zranenými hráčmi, s ktorými budeme ešte lepší," uviedol 60-ročný kormidelník.

V nedeľňajšom derby 15. kola Premier League privíta FC Chelsea na domácom trávniku Arsenal Londýn. V prípade, že bude Scolariho mužstvo úspešné, stratí mestský rival zo severného Londýna reálnu šancu získať v aktuálnom ročníku Premier League 2008/2009 v poradí štrnásty majstrovský titul.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea bude v roku 2009 ešte silnejšia, myslí si Scolari