Bulík sa zranil v piatej sekunde

Smoliar. Tomáš Bulík sa zranil pri prvom kontakte s pukom.
Smoliar. Tomáš Bulík sa zranil pri prvom kontakte s pukom. (Autor: sita)
Sportnet|9. feb 2010 o 00:00

Smoliar zápasu. Banskobystrický útočník Tomáš Bulík vlastne ani nenaskočil do zápasu a už aj musel mimo ľad s bolestivým zranením. Stretnutie v Košiciach sa pre prešovského rodáka a bývalého hráča Košíc skončilo veľmi rýchlo.



KOŠICE. Zranil sa už v piatej sekunde nedeľňajšieho stretnutia 43. kola extraligy. Hokejista Tomáš Bulík sa na stretnutie v Steel Aréne tešil. Štvrtý najproduktívnejší hráč súťaže mal v hľadisku v Košiciach veľký rodinný fanklub, no ten ho ani v akcii nevidel.

"Začal sa zápas, hneď po úvodnom buly som sa naťahoval po puku, chcel som ho tečovať a vtedy ma obranca Košíc trafil. Mám niečo s kľúčnou kosťou, je to stále bolestivé," rozhovoril sa Tomáš, ktorý sa pokúsil pokračovať v stretnutí po menšej pauze. "Šiel som najskôr do šatne. Tam som dostal obsterk. Chcel som to vyskúšať. Naskočil som ešte na jednu presilovku, nešlo to, rameno bolelo."

V hľadisku celá rodina

Nestáva sa, aby sa hráč zranil pri prvom striedaní, skôr, ako by sa vôbec stihol spotiť. Tomáš si povzdychol. "Štve ma to. Cítil som sa dobre, bol som rád, že hráme v Košiciach, na tribúnach mal toľko členov rodiny ako nikdy predtým," mrzelo Bulíka, že sa nemohol ukázať pred najbližšími. "Otec chodieva na hokej často, prišiel aj teraz. Mamka bola na mojom zápase po prvý raz v sezóne. No a babka a teta sa prišli pozrieť úplne po prvý raz. Vlastne ma ani nevideli."

Lietal po lekároch

Podľa Tomáša nešlo o žiadny unfér zákrok či faul. "Ani neviem, s kým som sa zrazil. Ale bolo to v rámci pravidiel. Asi som bol uvoľnený, preto to zranenie," tlmočil nám z Banskej Bystrice. V nedeľu odchádzal zo Steel Arény so zafixovaným ramenom, do utorka plánoval byť doma v Prešove, namiesto toho lietal včera po lekároch pod Urpínom. "Bol som na röntgene. Ten nič neukázal. Tak ma naši doktori poslali na 'cétéčko'. Aby bola presne stanovená diagnóza. Stále to bolí. Už dnes viem, že si hneď nezahrám," povedal nám s 20 gólmi piaty najlepší extraligový strelec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bulík sa zranil v piatej sekunde