Bilič schladil nádeje West Hamu

SITA|5. sep 2008 o 12:55

LONDÝN 5. septembra (SITA, AFP) - Tréner chorvátskej futbalovej reprezentácie Slaven Bilič nemá záujem o uvoľnený post na lavičke anglického klubu West Ham United. Na jeho terajšom pôsobisku ho viaže ...

LONDÝN 5. septembra (SITA, AFP) - Tréner chorvátskej futbalovej reprezentácie Slaven Bilič nemá záujem o uvoľnený post na lavičke anglického klubu West Ham United. Na jeho terajšom pôsobisku ho viaže zmluva minimálne ešte nasledujúce dva roky a nemá dôvod ju vypovedať. Bývalý obranca východolondýnskych "kladivárov" patril do okruhu nástupcov po Alanovi Curbishleym, ktorý v stredu odstúpil. "Povedal som to už predtým a opakujem to znovu: Nikam nepôjdem. Hráči vedia, že sa nemusia ničoho báť, pretože som im povedal, že zostávam. Môj postoj sa nemení," potvrdil Bilič slová prezidenta Chorvátskeho futbalového zväzu Vlatka Markoviča, že snaha West Hamu je vopred márnou "mission impossible".

"Bilič nemôže odísť, spôsobilo by to politickú krízu medzi Chorvátskom a Anglickom. Nič na tom nezmení ani prípadná kvalifikačná prehra s Anglickom. United sú možno bohatý klub, ale my spolu so všetkými chorvátskymi priaznivcami máme toľko peňazí, že môžeme kúpiť celý West Ham," vyhlásil Markovič.

Okrem Biliča sa na zozname adeptov objavili aj Gerard Houllier, Gianfranco Zola, Roberto Donadoni a Roberto Mancini, záujem prejavil aj bývalý taliansky útočník West Hamu Paolo di Canio.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Bilič schladil nádeje West Hamu