Bezgólová remíza Aston Villy s obhajcom titulu ManU

SITA|22. nov 2008 o 21:24

Futbalisti súpera slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA 2008/09 remizovali s obhajcom titulu Manchestrom United.

BIRMINGHAM. Futbalisti súpera slovenského futbalového vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA 2008/09 remizovali s obhajcom titulu Manchestrom United v 14. kole anglickej najvyššej súťaže 0:0.

Ako naznačuje výsledok, v stretnutí dominovali na oboch stranách gólmani, Brad Friedel v domácej a Edwin Van der Sar v hosťujúcej bránke. Hráči na oboch stranách si vypracovali niekoľko gólových príležitostí, nedokázali ich však premeniť. Tú najväčšiu v drese birminghamského tímu spálil Gabriel Agbonlahor, ktorý už v 6. min zo stredu pokutového územia strieľal len do miesta, kde stál holandský brankár "červených diablov".

Van der Sar si dokázal poradiť aj so strelami Ashleyho Younga v 66. min a následne aj v 74. min. Na opačnej strane boli aktívni najmä Cristiano Ronaldo a Wayne Rooney. Zverenci trénera Martina O'Neilla sa vďaka zisku jedného bodu posunuli na 4. miesto Premier League o bod pred Arsenal Londýn. Manchestru United patrí so ziskom 25 bodov 3. priečka. Z tímov silnej štvorky ani jeden v 14. kole nebodoval naplno. FC Chelsea, FC Liverpool a Manchester United uhrali proti svojim súperom len bezgólové remízy. Arsenal dokonca prehral na ihrisku Manchestru City 0:3.

Výsledok sobotňajšieho ligového vystúpenia súpera MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA 2008/09:

Anglicko - Premier League - 14. kolo:

Aston Villa - Manchester United 0:0

ŽK: 77. Davies (Aston Villa), 42 585 divákov

Zostava Aston Villy: Friedel - Reo-Cocker, C. Davies, Laursen, Luke Young - Millner, Sidwell (81. Carew), S. Petrov, Ashley Young - Barry - Agbonlahor

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Bezgólová remíza Aston Villy s obhajcom titulu ManU