Bellušovi chýba fanklub

Doma sa nedarí strelecky. Spišiaci sa v ostatných domácich dueloch poriadne natrápia na gól.
Doma sa nedarí strelecky. Spišiaci sa v ostatných domácich dueloch poriadne natrápia na gól. (Autor: jope)
Sportnet|30. okt 2012 o 00:00

Po roku znova hrá Martin Belluš na spišskonovoveskom ľade. Tentoraz za domáce HK.



SP. NOVÁ VES. Výbornú prvú formáciu má k dispozícii tréner Spišiakov Vladimír Klinga. Ku dvojici skúsených extraligistov Ľubomír Vaic a Richard Smotrila pribudol Martin Belluš.

Jediným Spišiakom v drese Tatranských Vlkov bol práve Martin Belluš. Mládežnícka MHL zo Spiša odišla. Ostali len spomienky na kvalitný hokej. Dnes už Martin naplno zarezáva v spišskonovoveskom drese.

„Tak ako to bolo náročne u Vlkov, tak je to ťažké aj pri senioroch. Aj zápas s Bardejovom ukázal, aký je hokej krutý. Neboli sme horším mužstvom, len sme nevedeli premeniť vyložené šance. Dostali sme dva zbytočné góly a to sa potom už ťažko doháňa. Vyrovnali sme, no znova sme inkasovali. Hlavne v závere pri presilovke sme mali sériu možností na strelenie gólu, no v koncovke to vôbec nešlo,“ povedal po prehratom zápase s Bardejovom 2:3 útočník HK Spišská Nová Ves Martin Belluš.

Chýba mu fanklub

Hneď po piatkovej prehre a veľkom sklamaní Martin dal prísľub, že to chcú divákom vynahradiť už v najbližšom zápase, ktorý hrali vonku v Považskej Bystrici. Nielen Martin, ale aj jeho spoluhráči dokázali, že góly strieľať vedia a z v nedeľu Považia odchádzali s víťazstvom 6:2. Dnes ich čaká ďalšie derby s Prešovom.

„Na Bardejovom prišlo opäť dosť divákov, ale odchádzali sklamaní. Našou snahou bude urobiť všetko preto, aby sme ich vrátili do hľadiska. Rovnako by sa mal vrátiť aj fanklub, lebo bez nich to nie je tá práva hokejová atmosféra,“ skonštatoval bývalý Tatranský Vlk Martin Belluš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bellušovi chýba fanklub