Argentína s deblovým špecialistom Prietom namiesto Monaca

SITA|4. feb 2008 o 20:37

BUENOS AIRES 4. februára (SITA) - Tenisti Argentíny nastúpia v blížiacom sa stretnutí s Veľkou Britániou v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2008 reprezentačných družstiev mužov ...

BUENOS AIRES 4. februára (SITA) - Tenisti Argentíny nastúpia v blížiacom sa stretnutí s Veľkou Britániou v osemfinálovom 1. kole svetovej skupiny Davisovho pohára 2008 reprezentačných družstiev mužov (8. - 10. februára, Buenos Aires, antuka vonku) bez Juana Monaca, ktorého nahradí deblový špecialista Sebastián Prieto, 31. v párovom renkingu. Renomovaný univerzál Monaco, 14. v rebríčku ATP Entry vo dvojhre, si zranil ľavý členok v sobotňajšom finále štvorhry na turnaji v čilskom Viňa del Mar a pre túto zdravotnú indispozíciu nemohol nastúpiť ani na nedeľňajšie singlové finále proti domácemu Fernandovi Gonzálezovi. Práve Prieto a jeho takisto na daviscupový duel smerujúci krajan Jose Acasuso (50. v renkingu dvojhry, 95. vo štvorhre) sa stali držiteľmi deblovej trofeje na spomenutom podujatí Movistar Open. Káder kapitána Alberta Manciniho dotvárajú David Nalbandian (9. v singli) a Agustin Calleri (41.). Hosťom bude chýbať Andy Murray.


Aktualizovaná nominácia tenistov Argentíny na stretnutie proti Veľkej Británii v osemfinálovom 1. kole Davisovho pohára 2008 reprezentačných tímov mužov (8. - 10. februára, Buenos Aires, antuka vonku):

David Nalbandian, Agustin Calleri, Jose Acasuso, Sebastián Prieto, kapitán Alberto Mancini (Prieto nahradil zraneného pôvodne nominovaného Juana Monaca)


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Argentína s deblovým špecialistom Prietom namiesto Monaca