Apollo Silva útočí na Buchingera: Snívaj ďalej, hlupák

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Vladimír Bilohuščin|16. sep 2021 o 13:32 (aktualizované 16. sep 2021 o 13:31)

Po zisku druhého opasku sa Ivan Buchinger chystá do velterovej váhy. Tam je ale okrem šampióna ďalší vyzývateľ.

BRATISLAVA. Podujatie Oktagon 27 prinieslo jeden z najlepších súbojov na domácej pôde, keď o titul zabojovali Ivan Buchinger a Vojto Barborík. Po výbornom 5-kolovom dueli sa nakoniec z triumfu a zisku druhého opasku tešil zástupca Spartakus Fight Gym.

Tesne po zápase sa začalo hovoriť dokonca o treťom titule, tentokrát velterovej váhy, ktorého držiteľom je momentálne David Kozma.

Vyjadrenia, že by Buchinger mohol dostať možnosť súboja o ďalší opasok, ale nenechali chladným Brazílčana Leandra ‘Apollo’ Silvu, ktorý v máji prehral s Kozmom tesne na body a volá po odvete.


„Oceňujem tvoje úvahy. Snívaj ale naďalej, hlupák Ivan Buchinger. Dokonca aj papagáj vie hovoriť. Bolo by to horšie ako TKO od McGregora. Pamätáš sa na to, sku***syn?” reagoval na sociálnych sieťach Silva a vyzval na súboj samotného Buchingera.

(Zdroj: OKTAGON MMA: Instagram)

„Poďme na to, Oktagon MMA. Bude mi potešením nakopať mu zadok predtým, ako ZASA nakopem zadok tomu druhému hlupákovi Davidovi Kozmovi.“

Zdá sa, že Silva sa len tak ľahko odmieta zmieriť so svojou prehrou a chrlí síru na všetky strany. Či sa Buchinger naozaj objaví vo velterovej váhe, ostáva nateraz otvorené, keďže jeho prirodzená hmotnosť je o dve kategórie nižšie. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Apollo Silva útočí na Buchingera: Snívaj ďalej, hlupák