Cassano definitívne ukončil kariéru. Druhýkrát v priebehu šiestich dní

Naposledy si Antonio Cassano obliekal dres Sampdorie Janov.
Naposledy si Antonio Cassano obliekal dres Sampdorie Janov. (Autor: TASR/AP)
SITA|26. júl 2017 o 16:50

Hlava tohto chlapa nie je v poriadku, priznal šéf Verony.

VERONA. Taliansky futbalový útočník Antonio Cassano definitívne ukončil profesionálnu hráčsku kariéru. Toto rozhodnutie však neostalo nič dlžné povesti 35-ročného talianskeho hráča.

Cassano sa 10. júla dohodol na spolupráci s nováčikom tamojšej najvyššej súťaže Hellasom Verona. Nastúpil vo dvoch prípravných dueloch, ale 18. júla vyhlásil, že končí s futbalom, aby sa mohol viac venovať rodine.

Ešte v ten istý deň zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej odvolal svoj úmysel skončiť a vyhlásil, že sa teší sa na novú sezónu v drese Verony.

Prešlo ďalších šesť dní a opäť oznámil koniec kariéry, tentoraz už definitívne. "Nakoniec som sa rozhodol. Antonio Cassano už viac nebude hrať futbal," vyhlásil podľa denníka La Gazzetta dello Sport.

"Ospravedlňujem sa Verone, jej fanúšikom aj prezidentovi klubu. Ako 35-ročný chlap potrebujem motiváciu a momentálne si myslím, že mojou najväčšou prioritou je byť s deťmi a manželkou," dodal.

Jeho koniec potvrdil aj prezident veronského klubu Maurizio Setti. "Hlava tohto chlapa nie je v poriadku, a aj keď je fyzicky a kondične v poriadku, odchádza," povedal Setti pre agentúru ANSA.

Cassano počas kariéry vystriedal niekoľko klubov. Hrával za AS Rím, Sampdoriu Janov, AC Miláno, Inter Miláno či Parmu, legionárčil v Reale Madrid. Za Taliansko odohral 39 duelov, strelil desať gólov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Cassano definitívne ukončil kariéru. Druhýkrát v priebehu šiestich dní