Ak Chelsea nepostúpi, Scolari chce odísť

SITA|27. nov 2008 o 16:43

Brazílsky tréner londýnskeho futbalového veľkoklubu FC Chelsea je pripravený odstúpiť z dobre plateného miesta, ak jeho zverenci nepôjdu v prestížnej a lukratívnej Lige majstrov ...

LONDÝN. Brazílsky tréner londýnskeho futbalového veľkoklubu FC Chelsea je pripravený odstúpiť z dobre plateného miesta, ak jeho zverenci nepôjdu v prestížnej a lukratívnej Lige majstrov (LM) 2008/2009 zo základnej skupiny ďalej do vyraďovacej fázy.

"Ak nepostúpime zo skupiny do osemfinále, bude pre mňa lepšie, ak sa vrátim do Brazílie," vyhlásil kormidelník, ktorý má zmluvne zaistený ročný plat 5 miliónov libier. V stredajšom zápase 5. kola A-skupiny LM Chelsea "iba" remizovala na ihrisku francúzskeho Girondins Bordeaux 1:1. V tabuľke je pred záverečným 6. kolom základnej fázy na druhom mieste o bod za vedúcim AS Rím a bod pred tretím v poradí Girondins Bordeaux.

V záverečných dueloch sa 9. decembra stretnú AS Rím s Bordeaux a Chelsea privíta doma rumunský CFR Kluž, ktorý stredajšou domácou prehrou s rímskym AS 1:3 už stratil akúkoľvek šancu na postup. "My ten zápas musíme vyhrať. Som na sto percent presvedčený, že to zvládneme," dodal Scolari. V súboji s Klužom nebude môcť rátať so službami Franka Lamparda, ktorý videl v Bordeaux štyri minúty pred koncom zápasu červenú kartu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Ak Chelsea nepostúpi, Scolari chce odísť