II. liga – Willwébera vyradilo z kádra Dukly zranenie: Ešte presne neviem, kedy sa vrátim do tréningového procesu

Branislav Sarňák|13. aug 2020 o 08:30

BANSKÁ BYSTRICA – V posledných dvoch ročníkoch bol pevnou súčasťou Banskej Bystrice, v tejto sezóne však na zápasových súpiskách Dukly chýbal. Reč je o Ľubomírovi Willwéberovi, ktorého stopli problémy s ramenom.

„Pravdepodobne sa mi to stalo v poslednom zápase uplynulej sezóny proti Dubnici. Vtedy som však nejakú bolesť nepociťoval, až následne, keď mi dvakrát vyskočilo rameno som to začal riešiť s doktorom. Zistilo sa, že mám zlomenú kostičku v ramene. Minulý týždeň som podstúpil v Banskej Bystrici, kde mi rameno zafixovali dvomi skrutkami,“ ozrejmil Ľubomír Willwéber pre mfkdukla.sk.

Prvé dni po operácii boli pre stredopoliara náročné. „Ale každým dňom sa to zlepšuje. Ešte presne neviem, kedy sa vrátim do tréningového procesu, ale dúfam, že čo najskôr. Zatiaľ sa budem pripravovať s kondičným trénerom a fyzioterapeutom,“ priblížil Willwéber, ktorý si však doterajšie dve stretnutia Dukly v novej sezóne nenechal ujsť: „Na prvom vo Zvolene proti Slovanu B (4:0) som bol osobne, druhý v Dubnici (1:0) som si pozeral na Futbalnete. Myslím si, že našich šesť bodov je zaslúžených, chalani podali dobré výkony a boli lepší v každom zápase.“

(Autor: SFZ)

Na záver prezradil Willwéber ciele v ročníku 2020/21. „Po minulej sezóne máme tie najvyššie ciele, chceme ísť od zápasu k zápasu a vždy je najdôležitejší ten najbližší. Ja budem spokojný, keď sa mužstvu bude dariť zbierať čo najviac bodov, budeme hrať pekný futbal a budú sa nám chalanom vyhýbať zranenia. Stavať môžeme na dobrom kolektíve a zodpovednej príprave na každý tréning či zápas, to je zároveň aj najväčšia sila nášho mužstva Dukly,“ povedal 27-ročný futbalista. V sobotu privítajú jeho spoluhráči v rámci 3. kola II. ligy Slavoj Trebišov.

Willwéber už podstúpil operáciu ramena.
Willwéber už podstúpil operáciu ramena. (Zdroj: mfkdukla.sk, Autor: Archív lw)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Willwébera vyradilo z kádra Dukly zranenie: Ešte presne neviem, kedy sa vrátim do tréningového procesu