Viliam Macko by rád pôsobil v Spartaku Trnava

SITA|8. dec 2008 o 12:16

Na nedeľňajšom Memoriáli Vlastimila Opálka sa v drese domáceho slovenského corgoňligového futbalového klubu Spartak Trnava predstavil stredopoliar konkurenčného MFK Ružomberok.

TRNAVA. Na nedeľňajšom Memoriáli Vlastimila Opálka sa v drese domáceho slovenského corgoňligového futbalového klubu Spartak Trnava predstavil stredopoliar konkurenčného MFK Ružomberok Viliam Macko.

Dvadsaťsedemročný odchovanec prešovského futbalu je aktuálne v slovenskom Ríme na skúške, o jeho prípadnom angažovaní by sa malo rozhodnúť do konca týždňa. "Kluby medzi sebou rokujú. Ak sa dohodnú, príchod do Spartaka bude pre mňa veľkou výzvou,“ cituje oficiálna internetová stránka "bílích andelov“ www.spartak.sk slová ofenzívneho stredopoliara, ktorý sa na jeseň príliš v zostave Liptákov neobjavoval.

"So súčasným trénerom Bílkom sme sa akosi nepohodli. Pre mňa je lepšie odísť z Ružomberka ako zostať a trápiť sa. Spartak je veľký klub so silným zázemím a úžasnými priaznivcami. Na Slovensku nie sú lepší fanúšikovia ako trnavskí. Aj kvôli divákom by som rád v Trnave pôsobil. Chcem dokázať, že viem hrať futbal, a pomôcť tomuto klubu,“ dodal Viliam Macko.

Nachádzate sa tu:
Domov