Turnaj WTA Tour v Los Angeles

SITA|10. aug 2007 o 07:20

LOS ANGELES 10. augusta (SITA) - Tretie kolo, čiže osemfinále dvojhry bolo konečnou stanicou pre slovenskú tenistku Danielu Hantuchovú na turnaji WTA Tour East West Bank Classic presented by Herbalife ...

LOS ANGELES 10. augusta (SITA) - Tretie kolo, čiže osemfinále dvojhry bolo konečnou stanicou pre slovenskú tenistku Danielu Hantuchovú na turnaji WTA Tour East West Bank Classic presented by Herbalife (dotácia 600 000 USD, tvrdý povrch) v kalifornskom Los Angeles. Slovenská jednotka a turnajová päťka odstúpila zo štvrtkového súboja proti deviatej nasadenej Ruske a obhajkyni minuloročného víťazstva Jelene Dementievovej za nepriaznivého stavu 3:6 a 1:4. V oficiálnom údaji na internetovej stránke hlavného ženského okruhu WTA Tour sa uvádza, že Slovenka skrečovala zápas pre ochorenie horných dýchacích ciest.

Hantuchová hrala proti Dementievovej v Los Angeles aj predvlani a to dokonca v semifinále. Vtedy bola vo dvoch setoch úspešnejšia Slovenka /6:3, 6:4/, ktorá neskôr vo finále podľahla Belgičanke Kim Clijstersovej. V celkovej vzájomnej bilancii vedie 25-ročná Dementievová nad o rok mladšou Hantuchovou už 8:3.

Najlepšia slovenská tenistka pre zranenie nenastúpila spolu so Švajčiarkou Martinou Hingisovou ani na štvrtkový zápas 2. kola štvorhry, do ďalšej fázy turnaja tak postúpilo bez boja bielorusko-ruské duo Tatiana Pučeková, Anastasia Rodionovová.


Súhrn výsledkov štvrtkových stretnutí 3. kola (osemfinále) dvojhry na tenisovom turnaji WTA Tour East West Bank Classic presented by Herbalife (Tier II, dotácia 600 000 USD, tvrdý povrch) v kalifornskom Los Angeles:


Dvojhra - 3. kolo (osemfinále):

Jelena Dementievová (9-Rus.) - Daniela Hantuchová (5-SR) 6:3, 4:1 - skreč, Hantuchová odstúpila pre ochorenie horných dýchacích ciest

Naďa Petrovová (4-Rus.) - Katarina Srebotniková (15-Slovin.) 6:1, 6:2

Maria Kirilenková (Rus.) - Gisela Dulková (Arg.) 6:3, 6:4

Viktoria Azarenková (Bielor.) - Kateryna Bondarenková (Ukr.) 6:1, 6:2

Maria Šarapovová (1-Rus.) - Michaella Krajiceková (Hol.) 7:6 (4), 6:7 (3), 6:4

Virginie Razzanová (Fr.) - Sania Mirzová (India) 6:1, 7:6 (6)

Ana Ivanovičová (3-Srb.) - Lucie Šafářová (16-ČR) 6:2, 6:2

Jelene Jankovičová (2-Srb.) - Sybille Bammerová (13-Rak.) 6:2, 6:1


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Turnaj WTA Tour v Los Angeles