Tréner Playfair nebol v sobotu verný svojmu menu

SITA|30. mar 2010 o 12:37

Hlavný tréner tímu nižšej zámorskej súťaže AHL Abbotsford Heat Jim Playfair nie je hrdý na svoje sobotňajšie "predstavenie", za ktoré ho vykázali z lavičky a od vedenia ligy dostal bližšie nešpecifikovanú pokutu, no ospravedlniť sa nechystá.

ABBOTSFORD.

Bývalý hráč NHL a tréner Calgary Flames Playfair dostal záchvat zúrivosti potom, keď v sobotňajšom zápase proti Hamiltonu Bulldogs hlavný rozhodca Jamie Koharski vylúčil jedného z jeho zverencov na 5 minút a do konca stretnutia za kontakt s brankárom súpera.

Štyridsaťpäťročný tréner si zavolal rozhodcu k striedačke a po jeho vysvetlení šmaril o zem svoje sako, postavil sa na lavičku a o mantinel rozlámal dve hokejky. "Určite na to nie som hrdý, ale nebolo to ani strápnenie sa. Už to nevezmem späť, ale ospravedlňovať sa za to nechystám," skonštatoval Playfair a dodal: "Mrzí ma však, že som nedal dobrý príklad deťom. Aj moje deti hrávajú hokej. Rozumiem, ako to vnímajú ich rodičia. Takže rodičom a deťom sa ospravedlňujem."

Playfair hneď po zápase kontaktoval vlastníka Heats, prezidenta Calgary Flames, ktorého sú Heats farmou, ako aj prezidenta ligy, aby vysvetlil svoje konanie. Ešte by sa chcel stretnúť aj s rozhodcom stretnutia, ktorým bol najstarší syn legendárneho arbitra Dona Koharskeho Jamie.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Tréner Playfair nebol v sobotu verný svojmu menu