Tréner Jaško v Nitre skončil

TASR|9. dec 2011 o 14:01

Pod Jaškovo odvolanie sa podpísala nelichotivá situácia v extraligovom mužstve, ktoré sa od začiatku sezóny borí s problémami.

NITRA. Už druhé odvolanie v tejto hokejovej sezóne zažil tréner Ján Jaško. Po tom, čo skončil ako prvý v prebiehajúcom ročníku v tíme Popradu, neustál svoju pozíciu ani v Nitre.

Na stredajšom zasadnutí predstavenstva HK Nitra, ako informuje hokejportal.sk, mu vyslovili nedôveru a vedením mužstva poverili dvojicu Ladislav Branikovič a Karol Kolečáni.

"Na zasadnutí predstavenstva HK Nitra, a.s sa udiali tri zmeny. Funkcie predsedu predstavenstva sa vzdal Marián Šmidák, ktorý však naďalej bude klub podporovať finančne. Po následnom hlasovaní členov predstavenstva bola následne vyslovená nedôvera hlavnému trénerovi Jánovi Jaškovi. Vedením tímu je poverená trénerská dvojica Ladislav BranikovičKarol Kolečáni," povedal k zmenám v tíme výkonný riaditeľ klubu HK Nitra Róbert Panis.

Pod Jaškovo odvolanie sa podpísala nelichotivá situácia v extraligovom mužstve, ktoré sa od začiatku sezóny borí s problémami a na svojom konte má len 22 bodov a patrí mu posledná 10. priečka.

Pod novým trénerským vedením sa Nitrania v najbližších dvoch kolách predstavia v Banskej Bystrici a v nedeľu hostia doma Martin. Zmenou na trénerskom poste chcelo dať vedenie tímu nový impulz.

ico

Odvolaní tréneri v prebiehajúcom ročníku:

1. Ján Jaško - AutoFinance Poprad po 4. kole

2. Branislav Okuliar - HK Nitra po 12. kole

3. Július Pénzeš - MsHK DOXXbet Žilina po 12. kole

4. Alpo Suhonen - HC'05 Banská Bystrica po 17. kole

5. Antonín Stavjaňa - HC Košice po 17.kole

6. Ján Jaško - HK Nitra po 28.kole

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Tréner Jaško v Nitre skončil