Toronto si na pomoc v boji o play-off AHL zavolalo Petra Siváka

(Autor: Twitter)
SITA|15. apr 2015 o 13:04

Tím Toronto Marlies figuruje tri zápasy pred koncom základnej časti na 8. mieste tabuľky Západnej konferencie s trojbodovým odstupom na deviaty Hamilton.

TORONTO. Klub Toronto Marlies zo zámorskej farmárskej hokejovej súťaže AHL povolal do svojho tímu útočníka Petra Siváka.

Slovák posledných 25 súťažných duelov odohral v ECHL za Orlando Solar Bears. Dosiahol bilanciu päť gólov a pätnásť asistencií.

V zámorí pôsobí od leta 2012. Prvú časť aktuálnej sezóny odohral striedavo v mužstvách Bridgeport Sound Tigers (AHL) a Stockton Thunder (ECHL), ktoré úzko spolupracujú s klubom NHL New York Islanders.

V druhej polovici februára putoval do tímu Toronto Marlies a obratom do ECHL do Orlanda, ktoré sú v sfére pôsobnosti Toronta Maple Leafs.

V minulosti si obliekol už aj dresy Worcesteru a Abbotsfordu. V nižšej súťaži hral okrem Orlanda aj v San Franciscu, tíme Alaska Aces a Stocktone.

Ešte v drese Žiliny strelil Sivák najrýchlejší gól v histórii slovenskej extraligy.

V Európe nastupoval za Liptovský Mikuláš, Dubnicu, Trenčín, Piešťany, Považskú Bystricu, Žilinu, Zvolen a Zlín.

Tím Toronto Marlies bojuje v AHL o miestenku do play-off. Tri zápasy pred koncom základnej časti figuruje na 8. mieste tabuľky Západnej konferencie s trojbodovým odstupom na deviaty Hamilton.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Toronto si na pomoc v boji o play-off AHL zavolalo Petra Siváka