Tévez sa ospravedlnil za červenú kartu proti Paraguaju

SITA|9. sep 2008 o 20:22

Argentínsky futbalový reprezentant Carlos Tévez sa svojim spoluhráčom i krajanom ospravedlnil za červenú kartu zo sobotňajšieho kvalifikačného zápasu o postup na MS 2010.

BUENOS AIRES 9. septembra (SITA, AP) - Argentínsky futbalový reprezentant Carlos Tévez sa svojim spoluhráčom i krajanom ospravedlnil za červenú kartu zo sobotňajšieho kvalifikačného zápasu o postup na majstrovstvá sveta 2010 v Juhoafrickej republike proti Paraguaju. "Ospravedlnil som sa svojim spoluhráčom, tí to však neprijali, pretože to podľa nich ani nebolo potrebné. Poznajú ma a vedia, že mňa samotného to hnevá najviac," nechal sa počuť 24-ročný zakončovateľ.

Kanoniera anglického futbalového veľkoklubu Manchester United vylúčil hlavný rozhodca už v 30. min duelu, kedy Albicelestes prehrávali po vlastnom góle Gabriela Heinzeho 0:1. Po góle Sergia Agüera zo 61. min sa prestížne meranie síl skončilo zmierlivým výsledkom 1:1. Tévez, ktorý nebude trénerovi Alfiovi Basilovi k dispozícii pre stretnutie s Peru, dostal červenú kartu aj v kvalifikačnom zápase s Kolumbiou.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Tévez sa ospravedlnil za červenú kartu proti Paraguaju