Terrymu sa páčil prvý Hiddinkov tréning v Chelsea

SITA|18. feb 2009 o 09:40

Holandský kormidelník Guus Hiddink sa v utorok po prvý raz postavil pred svojich nových zverencov v anglickom futbalovom veľkoklube FC Chelsea počas tréningovej jednotky.

LONDÝN. Podľa kapitána “The Blues” Johna Terryho urobil trénerský svetobežník a súčasne lodivod ruskej reprezentácie na všetkých hráčov londýnskeho tímu veľký dojem. “Mali sme šancu vidieť nový štýl práce a zaujímavé metódy. Tréning bol veľmi dobrý a inšpiratívny. Myslím si, že chlapci si ho užili,” uviedol stopér anglickej reprezentácie pre oficiálnu internetovú stránku úradujúceho anglického vicemajstra.

Premiérový tréning Guusa Hiddinka v Chelsea, ktorý bol otvorený pre verejnosť, sledovalo na Stamford Bridge takmer 6-tisíc fanúšikov. “Podľa mňa by sme mali viackrát organizovať tréningy pre našich priaznivcov, ktorým sa to veľmi páčilo,” skonštatoval Terry.

Holandský kouč sa po tréningu pustil s fanúšikmi do krátkej diskusie. "Rozhodne som sa sem neprišiel zabávať. Naopak, prišiel som, aby som prostredníctvom môjho tímu zabával vás. Verím, že sa nám podarí ukončiť túto sezónu podľa našich predstáv, k tomu však budeme potrebovať vašu podporu,” zneli slová Guusa Hiddinka smerom k priaznivcom FC Chelsea.

Hiddinka čakajú na úvod pôsobenia v Londýne dve veľmi náročné skúšky. Jeho zverenci najskôr v rámci Premier League zavítajú v sobotu na horúcu pôdu Aston Villy a na budúcu stredu privítajú na Stamford Bridge v prvom dueli osemfinále Ligy majstrov 2008/09 taliansky veľkoklub Juventus Turín.

Nachádzate sa tu:
Domov