Vlhová poďakovala za podporu sponzorom. Cítim sa lepšie, odkazuje (Sportnet podcast)

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová. (Autor: TASR)
Sportnet|27. feb 2024 o 07:15

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok, 27. február, a v tento deň bol pred 124 rokmi založený nemecký futbalový klub Bayern Mníchov.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Zlaté Moravce našli nového trénera

Slovenský futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble angažoval na trénerský post Dušana Uhrina mladšieho, s ktorým podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny.

Päťdesiatšesťročný český kormidelník prebral tím po odvolanom Michalovi Hippovi, ktorý skončil už po šiestich ligových zápasoch.

Víkendový duel proti Ružomberku viedol dočasný tréner Andrej Štefanka. Mužstvo pod vedením Hippa, bývalého hlavného trénera slovenskej reprezentácie, získalo v šiestich dueloch iba jediný bod za decembrovú remízu s Košicami (1:1).

ViOn neuspel ani pod Štefankom, keď v sobotu podľahol doma Ružomberku 2:4. V 21 zápasoch prebiehajúcej sezóny získal iba štyri body a na predposledné Michalovce stráca tri.

Viac k téme

Odkaz Vlhovej

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová potešila svojich priaznivcov ďalším odkazom, ktorý zverejnila na sociálnych sieťach. Pre 28-ročnú Liptáčku sa sezóna predčasne skončila v Jasnej.

V prvom kole obrovského slalomu nešťastne spadla a musela podstúpiť operáciu. Absolvovala ju vo Švajčiarsku u vyhľadávaného odborníka Oliviera Siegrista.

Najnovšie informovala o tom, že jej zdravotný stav sa zlepšuje. Na sociálne siete napísala: "Cítim sa lepšie, pokračujeme v rehabilitácii a koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie.

Chcela by som sa poďakovať všetkým mojim sponzorom za tú najlepšiu podporu a tiež za to, že stáli pri mne počas najlepších dní, ale aj v tých najhorších chvíľach. Znamená to pre mňa veľmi veľa. Bez vás by som nebola človekom, akým som, nemohla by som robiť to, čo mám najradšej a plniť si svoje sny.”

Napriek tomu, že od 20. januára vynechala Vlhová už množstvo pretekov, vo Svetovom pohári stále figuruje na štvrtom mieste so ziskom 802 bodov. Celkovo si v sezóne pripísala sedem pódiovým umiestnení, pričom vyhrala tri slalomy. Postupne triumfovala v Levi, Courcheveli a Kranjskej Gore.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty» Vlhová poďakovala za podporu sponzorom. Cítim sa lepšie, odkazuje (Sportnet podcast)