Rusko proti ČR s Davydenkom, Južným, Tursunovom a Safinom

SITA|28. mar 2008 o 11:07

MOSKVA 28. marca (SITA) - Kapitán Ruska v Davisovom pohári reprezentačných tenisových družstiev mužov Šamil Tarpiščev nominoval na stretnutie proti Česku vo štvrťfinále svetovej skupiny ročníka 2008 (hrá ...

MOSKVA 28. marca (SITA) - Kapitán Ruska v Davisovom pohári reprezentačných tenisových družstiev mužov Šamil Tarpiščev nominoval na stretnutie proti Česku vo štvrťfinále svetovej skupiny ročníka 2008 (hrá sa 11. - 13. apríla, Moskva, Malá športová aréna Lužniki, antuka v hale, kapacita 6480 divákov) štvoricu Nikolaj Davydenko, Michail Južnyj, Dmitrij Tursunov, Marat Safin. Totožné kvarteto sa na rovnakom mieste vo februári postaralo o zdolanie Srbska so zdravotne indisponovanými Novakom Djokovičom a Jankom Tipsarevičom tesne 3:2. Prekvapením je aktuálne vynechanie antukového špecialistu Igora Andrejeva, ktorý sa však bude pripravovať so "zbornou" a Tarpiščev, zároveň kapitán fedcupového tímu, prezident Ruskej tenisovej federácie a člen Medzinárodného olympijského výboru, skonštatoval: "Nomináciu môžem zmeniť krátko pred žrebom. Uvidíme, ako sa to napokon vyvinie. Máme päť špičkových hráčov." Rusi, šampióni zo sezón 2002 a 2006, vlani podľahli vo finále USA 1:4. Česi, ktorých káder zatiaľ nie je známy, zvíťazili v osemfinálovom úvodnom kole v Ostrave nad Belgičanmi 3:2, keď po sobote viedli nezvratne 3:0.


Nominácia tenistov Ruska na stretnutie proti Česku vo štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov (11. - 13. apríla, Moskva, Malá športová aréna Lužniki, antuka v hale, kapacita 6480 divákov):

Nikolaj Davydenko, Michail Južnyj, Dmitrij Tursunov, Marat Safin


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Rusko proti ČR s Davydenkom, Južným, Tursunovom a Safinom