Roddicka frustrovali svetlá, odniesla si to raketa

SITA|24. nov 2010 o 20:09

Američanovi Andymu Roddickovi sa na Turnaji majstrov v Londýne nedarí a do semifinále zrejme nepostúpi. Z prehry s Čechom Berdychom obvinil blikajúce reklamy.

LONDÝN. Americký tenista Andy Roddick bol počas súboja s Tomášom Berdychom na majstrovskom turnaji ATP World Tour Finals v Londýne frustrovaný nielen zo svojho výkonu, ale aj z neustále blikajúcich reklamných svetiel, ktoré ho oslepovali v istých fázach zápasu.

Svetlá za základnou čiarou pri stanovisku čiarových rozhodcov sa počas prvého stredajšieho súboja A-skupiny vo dvojhre pravidelne rozsvecovali a zhasínali a toto neustále kmitanie išlo Roddickovi čím ďalej, tým viac na nervy.

Jeho frustrácia vyvrcholila v treťom geme druhého setu, keď po druhý raz v zápase prenechal súperovi svoje podanie a k tomu mu výrazne dopomohli blikajúce neóny, oproti ktorým podával. Jeho hnev si vtedy odniesla aj rozmlátený raketa.

Berdych napokon zvíťazil 7:5, 6:3 a uchoval si reálnu šancu na postup do semifinále, zatiaľ čo Roddickove ambície sa po dvoch prehrách stenčili na minimum.

"Keď sa snažíte sledovať loptičku a do toho vám zasiahne blikajúce svetlo, nie je to príjemné. Neóny neboli počas stretnutia v ustálenej podobe a mne to prekážalo. Všimol si to aj môj súper," komentoval nasrdený Roddick.

Stretnutie napokon po intervencii hráčov dohrali bez blikajúcich reklamných svetiel.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Roddicka frustrovali svetlá, odniesla si to raketa