Rios zdolal Agassiho, Coria do Ostravy

SITA|1. apr 2007 o 14:05

BRATISLAVA 1. apríla (SITA) - Aktuálne informácie o tenisovom dianí v zahraničí:


RIOS V EXHIBIČNOM ZÁPASE ZDOLAL AGASSIHO

SANTIAGO - Čiľan Marcelo Rios v exhibičnom zápase v domácej metropole Santiago zdolal ďalšiu bývalú svetovú jednotku, Američana Andreho Agassiho, 6:3, 3:6, 6:4.


CORIOV NÁVRAT KONCOM APRÍLA V OSTRAVE

BUENOS AIRES - Argentínsky tenista Guillermo Coria oznámil, že odkladá svoj comebeck o dva týždne. Dvadsaťpäťročný rodák z Rufina, pred troma rokmi svetová singlová trojka (momentálne až 148. v renkingu), pôvodne plánoval návrat do diania od 16. apríla na stotisícovom challengeri v marockom Marrákeši, teraz avizuje až cestu na podujatie do Ostravy (od 30. apríla). Držiteľ deviatich titulov mal vlani od konca júla bilanciu 0:4 a pauzuje od septembra.


RICHARD WILLIMS ÚČASTNÍKOM AUTONEHODY, VYVIAZOL BEZ ZRANENIA

MIAMI - Cestou na sobotňajšie finále dvojhry na turnaji WTA Tour Sony Ericsson Open v Miami sa stal účastníkom autonehody Richard Williams, otec napokon víťaznej domácej tenistky Sereny Williamsovej. Z kolízie vyviazol bez zranení.


HOLANĎAN SCHALKEN UKONČIL SVOJU KARIÉRU

AMSTERDAM - Pretrvávajúce zdravotné problémy prinútili Holanďana Sjenga Schalkena oznámiť ukončenie kariéry. Tridsaťročný rodák z Weertu figuroval v apríli 2003 na 11. mieste v singlovom hodnotení ATP Entry a má na konte 9 trofejí vo dvojhre a 6 deblových titulov.


ČÍŇANKY NA POHÁR FEDERÁCIE DO TALIANSKA BEZ NA LI A JIE ŽENG

PEKING - Čínske Tenisové administratívne centrum predznamenalo absenciu dvoch najvyššie rebríčkovo postavených hráčok Na Li (17. vo WTA Tour) a Jie Ženg (32. v singlovom renkingu) na blížiacom sa stretnutí štvrťfinále I. svetovej skupiny Pohára federácie 2007 proti trofej obhajujúcemu Taliansku (21.- 22. apríla na antuke vonku v stredisku Castellaneta Marina). Dôvodom je poskytnutie príležitosti ďalším tenistkám v súvislosti s prípravou a nomináciou na OH 2008 v Pekingu.


RODDICK MÁ "LEN" NATIAHNUTÚ ŠĽACHU

WINSTON-SALEM - Vyšetrenie magnetickou rezonanciou ukázalo, že zdravotnou indispozíciou Andyho Roddicka je "len" natiahnutie, nie natrhnutie šľachy v kolene ľavej nohy. Pre toto zranenie Američan odstúpil za stavu 3:5 v zápase štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP Masters Series Sony Ericsson Open v Miami proti Britovi Andymu Murrayovi. Na duel štvrťfinále svetovej skupiny Davisovho pohára 2007 so Španielskom (6.- 8. apríla vo Winstone-Saleme na tvrdom povrchu Latex-ite v hale) by mohol byť kapitánovi Patrickovi McEnroovi k dispozícii. Ako je známe, hostia nastúpia bez Rafaela Nadala.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rios zdolal Agassiho, Coria do Ostravy