Poláškova dohrávka semifinále štvorhry v Sunrise v nedeľu

SITA|22. mar 2009 o 09:30

Slovenský tenista Filip Polášek a Ukrajinec Sergij Stachovskij ukončia svoj pokus o postup do finále štvorhry na turnaji ATP Challenger Series BMW Tennis Championship.

SUNRISE. Slovenský tenista Filip Polášek a Ukrajinec Sergij Stachovskij ukončia svoj pokus o postup do finále štvorhry na turnaji ATP Challenger Series BMW Tennis Championship v americkom Sunrise na Floride (dotácia 125 000 USD, tvrdý povrch Laykold vonku) až v nedeľu od 16.10 h SEČ a potom v prípade úspechu nastúpia najskôr o 18.40 h SEČ na rozhodujúci súboj. Štvorky žrebu prehrávajú v semifinále rozohratom v sobotu, štyrikrát prerušenom pre dážď a napokon definitívne odloženom na nedeľu s nenasadeným domácim párom Eric Butorac, Bobby Reynolds 5:7, 6:6 a v tajbrejku druhej časti vedú 5:4 na príjme, ako Polášek potvrdil pre agentúru SITA. Dvadsaťtriročný zvolenský rodák a jeho ukrajinský partner už majú istotu 40 bodov do svetového rebríčka a spoločného šeku na 2700 USD.

Štvorhra - semifinále - priebežne:

Filip Polášek, Sergij Stachovskij (4-SR/Ukr.) - Eric Butorac, Bobby Reynolds (USA) 5:7, 6:6 (v tajbrejku 5:4*) a odložené pre dážď na nedeľu (16.10 h SEČ)

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Poláškova dohrávka semifinále štvorhry v Sunrise v nedeľu