Polášek postúpil do osemfinále štvorhry v Indian Wells

SITA|14. mar 2009 o 21:03

Slovenský tenista Filip Polášek a Američan Travis Parrott postúpili do osemfinálového 2. kola štvorhry na turnaji v kalifornskom Indian Wells.

INDAN WELLS. Slovenský tenista Filip Polášek a Američan Travis Parrott postúpili do osemfinálového 2. kola štvorhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells (dotácia 4,5 milióna USD, tvrdý povrch Plexipave vonku).

V sobotňajšom stretnutí 1. kola deblovej súťaže zvíťazili nad šestkami žrebu, Brazílčanom Brunom Soaresom a Zimbabwčanom Kevinom Ullyettom, za 98 minút 6:4, 7:6 (5).

Úradujúci domáci Tenista roka Polášek a jeho tradičný deblový partner Parrott si medzi najlepšími šestnástimi dvojicami zmerajú sily s takisto nenasadeným tandemom Fernando González - Tommy Robredo (Čile/Šp.). Už teraz majú v Indian Wells istotu 90 bodov do svetového rebríčka štvorhry a spoločného šeku na 12 650 USD.

Dvadsaťtriročný zvolenský rodák Polášek momentálne figuruje na 24. priečke v párovom renkingu ATP, čo znamená maximum jeho doterajšej kariéry.

Parrott, Polášek (USA/SR) - Soares, Ullyett (6-Braz./Zimb.) 6:4, 7:6 (5)

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Polášek postúpil do osemfinále štvorhry v Indian Wells