Polášek do semifinále štvorhry

SITA|17. jún 2009 o 14:18

Slovenský tenista Filip Polášek a Američan Travis Parrott značne nečakane zvíťazili v stredajšom stretnutí štvrťfinále štvorhry na turnaji ATP World Tour 250 Aegon International.

EASTBOURNE. Slovenský tenista Filip Polášek a Američan Travis Parrott značne nečakane zvíťazili v stredajšom stretnutí štvrťfinále štvorhry na turnaji ATP World Tour 250 Aegon International v britskom Eastbourne (dotácia 450 000 eur, tráva) nad dvojkami miestnej deblovej súťaže, Indom Mahešom Bhupáthím a Bahamčanom Markom Knowlesom, za 78 minút 7:6 (5), 6:4.

Medzi najlepšími štyrmi pármi si zmerajú sily s úspešnými z neskoršieho zápasu Jeff Coetzee, Jordan Kerr (JAR/Austr.) - Max Mirnyj, Andy Ram (4-Biel./Izr.). Nenasadení Polášek a Parrott majú už teraz istotu 90 bodov do párového svetového rebríčka a spoločného šeku na 6200 eur.

"V prvom rade som rád, že momentálne som zdravotne v poriadku a nič ma nebolí," uviedol pre agentúru SITA 23-ročný Zvolenčan Filip Polášek, ktorého pred Roland Garros trápilo práve zápästie a priamo na spomenutom parížskom grandslamovom podujatí chrbát. "Dnes sme odohrali veľmi dobrý zápas. Výborne sme zvládli tajbrejk prvého setu a následne aj úvod druhej časti, čo rozhodlo o našom víťazstve," skonštatoval 23. hráč párového svetového rebríčka ATP Polášek.

Štvorhra - štvrťfinále:

Travis Parrott, Filip Polášek (USA/SR) - Maheš Bhupáthí, Mark Knowles (2-India/Bah.) 7:6 (5), 6:4 za 78 minút

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Polášek do semifinále štvorhry