NHL: Mariána Hossu čaká rozhodovanie o budúcnosti

Je otázne, či ostane Marián Hossa v tíme Atlanta Thrashers aj v budúcnosti.
Je otázne, či ostane Marián Hossa v tíme Atlanta Thrashers aj v budúcnosti. (Autor: Reuters)
SITA|3. dec 2007 o 12:17

ATLANTA 3. decembra (SITA) - V zámorí sa opäť špekuluje o ďalšej budúcnosti hokejového útočníka Mariána Hossu, ktorému sa po sezóne končí kontrakt v Atlante a môže sa stať voľným hráčom. Dvadsaťosemročný ...

ATLANTA 3. decembra (SITA) - V zámorí sa opäť špekuluje o ďalšej budúcnosti hokejového útočníka Mariána Hossu, ktorému sa po sezóne končí kontrakt v Atlante a môže sa stať voľným hráčom. Dvadsaťosemročný pravý krídelník má dilemu, či prijať výhodnú zmluvu v Atlante alebo ísť do tímu, ktorý má reálnejšiu šancu na zisk Stanleyho pohára. Hossov agent Rich Winter rokoval už niekoľkokrát s generálnym manažérom Thrashers Donom Waddellom o predĺžení súčasného kontraktu a najmä klub je v tomto prípade veľmi optimistický.

"Nastal progres, zatiaľ však stále rokujeme. Sme však optimisti a smerujeme k cieľu," uviedol Waddell. Kanadské médiá však majú pochybnosti, či Hossa ostane v Atlante, keďže pred týždňom údajne povedal: "Chcem hrať v dobrom tíme." Hossa bude mať 12. januára 29 rokov a podľa mnohých si môže vyrokovať posledný veľký kontrakt a získať výhodnú pozíciu v klube so šancou na Stanleyho pohár.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL: Mariána Hossu čaká rozhodovanie o budúcnosti