Nepáči sa mi, že ľudia v lóžach ťahajú za nitky, vraví stopér Barcelony Piqué

Gerard Piqué sa opäť dostal do slovnej výmeny názorov so svojím krajanom Sergiom Ramosom.
Gerard Piqué sa opäť dostal do slovnej výmeny názorov so svojím krajanom Sergiom Ramosom. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. mar 2017 o 17:15

To, čo hovorí, vyrába titulky a predáva noviny, ale ide to mimo nás, reaguje kapitán Realu Madrid Sergio Ramos.

PARÍŽ. Španielske športové médiá opäť živí názorová výmena medzi spoluhráčmi z národného futbalového mužstva Gerardom Piquém a Sergiom Ramosom, na klubovej úrovni rivalmi z FC Barcelona a Realu Madrid.

Predmetom diskusie sú aj tentoraz sporné verdikty rozhodcov.

Piqué: Real triumfoval gólom z ofsajdu

Tridsaťročnému stopérovi FC Barcelona Piquému sa nepozdávajú otázky, ktoré spochybňujú výkon arbitrov v súvislosti s nedávnym prienikom Kataláncov do štvrťfinále Ligy majstrov cez Paríž Saint-Germain.

Barcelončania po prehre 0:4 vo Francúzsku triumfovali na Camp Nou 6:1, pričom dvakrát zužitkovali pokutový kop a tri góly dosiahli v závere stretnutia.

Zápas Barcelony a Paríž Saint Germain priniesol historický obrat. Pozrite si, ako vyzeral: fotogaléria

8.6.2017

Piqué poukazuje na vlaňajšie milánske finále Ligy majstrov, v ktorom v madridskom derby Real po remíze 1:1 zdolal Atlético v penaltovom rozstrele. Práve Sergio Ramos vtedy otvoril skóre gólom z ofsajdovej pozície, čo rozhodcom ušlo.

"Hovoríme o historickom comebacku výsledkom 6:1 a pozornosť sa upriamuje na arbitrov. Keď Real triumfoval v Lige majstrov gólom z ofsajdu, vtedy sa nespomínalo nič," vyhlásil Piqué, citoval ho web soccerway.com.

Ramos: To, čo hovorí, ide mimo nás

"To, čo Piqué rozpráva, nezmení naše hodnoty, znak, históriu a ani tituly. To, čo hovorí, vyrába titulky a predáva noviny, ale ide to mimo nás," reagoval Ramos.

Piqué má neustále pocit, že mu všetci ubližujú. Vo svojom svete vidí všetko, čo sa neudeje v prospech Barcelony, ako sprisahanie.


Sergio Ramos, kapitán Realu Madrid

Piqué doplnil: "Nepáčia sa mi hodnoty, ktoré Real Madrid prezentuje, aj keď v jeho kádri sú hráči, ktorých uznávam a sme priatelia. Nepáči sa mi to, že ľudia v lóžach ťahajú nitky. Čo chcete, aby som vám povedal? Takmer so všetkými sa priatelím a môžeme hrať spolu karty, no vieme, ako to funguje."

Piqué a Ramos počas uplynulých dní ako tradičná stopérska dvojica spolu pomohli Španielsku k domácemu víťazstvu 4:1 nad Izraelčanmi v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 a aj k utorňajšiemu triumfu 2:0 v Paríži na pôde úradujúcich vicemajstrov Európy Francúzov.

Ramos vo februári v reakcii na Piquého vtedajšie vyjadrenia smerom k arbitrom vyhlásil, že barcelonský zadák "má neustále pocit, že mu všetci ubližujú" a "vo svojom svete vidí všetko, čo sa neudeje v prospech Barcelony, ako sprisahanie".

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Nepáči sa mi, že ľudia v lóžach ťahajú za nitky, vraví stopér Barcelony Piqué