Mourinho spokojný s predsezónnou prípravou

TASR|12. júl 2007 o 12:36

Beverly Hills 12. júla (TASR) - Tréner anglického futbalového klubu Chelsea Londýn José Mourinho je omnoho spokojnejší než o takomto čase minulý rok. ...

Beverly Hills 12. júla (TASR) - Tréner anglického futbalového klubu Chelsea Londýn José Mourinho je omnoho spokojnejší než o takomto čase minulý rok. Jeho tím, s ktorým je momentálne na turné po USA, je totiž takmer kompletný a bez vážnych zdravotných problémov.

"Vlani to bola katastrofa, pretože sezónu sme odštartovali s polovičným tímom. Potom každý druhý alebo tretí deň prišiel ten či onen hráč v závislosti na tom, ako sa vyvíjali majstrovstvá sveta. Tento rok mám všetkých okrem Claudia Pizarra a zraneného Michaela Ballacka," povedal Mourinho. Peruánec Pizarro si donedávna plnil reprezentačné povinnosti na Copa América, Ballack je mimo hry pre zranenie. "Každý tvrdo pracuje. Hráči sú motivovaní, majú správny prístup, koncentrujú sa a sú silní," pochválil svojich zverencov portugalský kouč.

Chelsea nastúpi na prvý predsezónny zápas v sobotu proti mexickému Clubu America, potom sa presunie do Los Angeles, kde sa 17. júla stretne so Suwon Bluewings a o štyri dni neskôr s domácim Galaxy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mourinho spokojný s predsezónnou prípravou