Mourinho: "Premier League je rajom pre trénerov"

SITA|23. apr 2009 o 12:44

Portugalský kormidelník talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho vyhlásil, že pre každého trénera by malo byť snom pôsobiť v anglickej Premier League.

MILÁNO.

Najvyššiu súťaž na ostrovoch, ktorá je považovaná za najkvalitnejšiu na svete, prirovnal kontroverzný Mourinho k trénerskému raju. Portugalčan prišiel s týmto vyhlásením po utorňajšej bláznivej remíze 4:4 v dohrávanom dueli 33. kola Premier League medzi Liverpool FC a Arsenalom FC.

"Ľudia, ktorí zaplatili za vstupenky, ale aj tí pri televíznych obrazovkách museli byť nadšení. Bolo to fantastické predstavenie. Samozrejme, že tréneri na lavičke to museli vnímať inak, pretože nie všetko bolo zo strany hráčov perfektné," vyhlásil Mourinho a na margo talianskej Serie A dodal:

"Tu sa všetci starajú len o výsledky a získané body. Všetko je tu akosi nalinkované - určité tímy bojujú o titul, niektoré o pohárovú Európu a ostatní o zotrvanie. Takto je to pred sezónou a tak by to malo byť aj po skončení ročníka. A teraz už 10 z 20 trénerov nemá svoju prácu."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mourinho: "Premier League je rajom pre trénerov"