Mourinho pred vzájomným duelom pochválil FC Janov

SITA|6. mar 2009 o 16:10

Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho sa pochvalne vyjadril na adresu nasledujúceho súpera.

MILÁNO. Tréner talianskeho futbalového veľkoklubu Inter Miláno José Mourinho sa pochvalne vyjadril na adresu nasledujúceho súpera "modro-čiernych" v Serie A 2008/09, ktorým je FC Janov.

Podľa názoru charizmatického portugalského kouča sa práve Janov prezentuje najkrajším herným v štýlom v talianskej najvyššej súťaži. Pre 46-ročného kormidelníka bude dôležitejším utorňajší duel osemfinále Ligy majstrov 2008/09 na štadióne Old Trafford proti aktuálnemu anglickému a európskemu šampiónovi Manchestru United.

"Je normálne, že zápas proti Janovu ovplyvní aj naše nasledujúce stretnutie proti ManU," vyhlásil Mourinho v rozhovore pre taliansky server sportmediaset.it.

"Už sa to stalo pred prvým zápasom proti ´červeným diablom´. Hrali sme proti Bologni a hráči, ktorí sa prezentovali očakávaným výkonom, ma potom sklamali proti Manchestru. Na niečo podobné som pripravený aj v nasledujúcich dvoch našich súbojoch. FC Janov preferuje pokojný až chladnokrvný herný štýl. Hrajú veľmi pekný futbal. Darí sa im, čoho výsledkom je aj ich momentálne 5. miesto v Serie A," dodal bývalý kouč FC Porto a FC Chelsea.

Mourinho v zápase proti Janovu nemôže počítať so službami zranených Christiana Chiva a Waltera Samuela. Výkop sobotňajšieho zápasu je naplánovaný na 18.00 h.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Mourinho pred vzájomným duelom pochválil FC Janov