Prestížny portál zaradil Škriniara do zostavy sezóny k Messimu či Cavanimu

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: TASR/AP)
SITA|8. nov 2017 o 15:15

Slovenský futbalista je hráčom Interu Miláno.

BRATISLAVA. Slovenskému futbalovému reprezentantovi Milanovi Škriniarovi sa dostalo ďalšej pocty.

Renomovaný portál Goal.com zaradil 22-ročného stopéra Interu Miláno do ideálnej jedenástky doterajšieho priebehu sezóny 2017/2018 v Európe.

"Ak by som mal vybrať niekoho, kto je ako ja, vybral by som Škriniara," povedal začiatkom ročníka pre talianske periodikum La Gazzetta dello Sport argentínsky niekdajší obranca Interu Walter Samuel.

"Ľudia sa o ňom vyjadrovali pozitívne už počas jeho pôsobenia v Sampdorii Janov. Jeho jediná úloha je naďalej rásť, a to bez akéhokoľvek rozptýlenia," doplnil Samuel.

"Škriniar je na San Sire skvelý; aktuálne je opodstatnenou voľbou, pokiaľ ide o najlepšieho obrancu v Európe," píše Goal.com, v ktorého výbere sú aj Lionel Messi, Edinson Cavani, Kevin De Bruyne, Ciro Immobile, Dani Alves či Jan Oblak.

"Pre Neymara, Driesa Mertensa a Harryho Kanea miesto len na lavičke náhradníkov," dodáva Goal.com.

Ideálna zostava doterajšieho priebehu sezóny podľa Goal.com:

Jan Oblak (Slovinsko/Atlético Madrid) - César Azpilicueta (Španielsko/FC Chelsea), MILAN ŠKRINIAR (Slovensko/Inter Miláno), Samuel Umtiti (Francúzsko/FC Barcelona) - Dani Alves (Brazília/Paríž Saint-Germain), Jorginho (Taliansko/SSC Neapol), Kevin De Bruyne (Belgicko/Manchester City), Leroy Sané (Nemecko/Manchester City) - Edinson Cavani (Uruguaj/Paríž Saint-Germain), Lionel Messi (Argentína/FC Barcelona) - Ciro Immobile (Taliansko/Lazio Rím)

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Prestížny portál zaradil Škriniara do zostavy sezóny k Messimu či Cavanimu