Mike Vernon v organizácii Tampy

SITA|18. júl 2008 o 11:52

TAMPA 18. júla (SITA) - Tím zámorskej hokejovej NHL Tampa Bay Lighting pokračuje naďalej v mohutnom posilňovaní, tentoraz však nedoplnilo hráčsky káder, ale obsadilo manažérsku funkciu. Bývalý skúsený ...

TAMPA 18. júla (SITA) - Tím zámorskej hokejovej NHL Tampa Bay Lighting pokračuje naďalej v mohutnom posilňovaní, tentoraz však nedoplnilo hráčsky káder, ale obsadilo manažérsku funkciu. Bývalý skúsený brankár Mike Vernon sa stal špeciálnym asistentom Briana Lawtona, viceprezidenta klubu pre hokejové operácie. Hlavnou úlohou Vernona bude starať sa v mužstve o všetko v súvislosti s brankármi. "Sme veľmi radi, že naše rady posilnil niekdajší víťaz Stanleyho pohára. Mikove skúsenosti a vedomosti budú pre klub určite prínosom," povedal Lawton.

Vernon absolvoval v zámorskej profilige v dresoch Calgary, Detroitu, San Jose a Floridy v NHL sedemnásť sezón. Stanleyho pohár získal v roku 1989 s Calgary Flames a o osem rokov neskôr s Detroit Red Wings. Aktívnu hráčsku kakriéru ukončil v roku 2002 vo veku 45 rokov.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Mike Vernon v organizácii Tampy