Mike Tyson: Conor McGregor je charizmatický, Jon Jones je zlý, Ronda Rousey je monštrum

Dominik Balik|30. jún 2016 o 02:00

Mike Tyson je a vždy bude jedným z najviac dominantných športovcov, takže pokiaľ ide o šou, môže hovoriť z vlastných skúseností.

Vo veku 49 rokov, bývalý svetový šampión v ťažkej váhe, trávi väčšinu svojho času ako herec, promóter, objavuje sa na akciách UFC a dokonca v jednom televíznom programe rieši kriminálne prípady. To ale neznamená, že nesleduje novú generáciu bojovníkov. V nedávnom rozhovore Tyson hovorí o tých najväčších hviezdach MMA, ktorýmu bezpochyby sú Conor McGregor, Jon Jones a Ronda Rousey.

Profesionálne zápasy sú šou a biznis. Na konci dňa sa musíte uistiť, že ste rovnako dobrý v biznise ako v robení šou.

Conor je veľmi charizmatický. Jon Jones je zlý, ale v hĺbke duše je to veľmi plachý a slušný typ človeka. Kým chlap ako Conor, to je týpek. Pripomína mi starú éru boxerov, jeden z tých chlapov, čo ide jednoducho do všetkého. Keď vojde do miestnosti všetci vstanú. Vysáva vzduch z miestnosti. Je to naozaj zaujímavý človek.

Robí veci, ktoré nikto iný nie je schopný robiť na takejto úrovni. Je niečo ako animovaná postava, ktorá je vlastne skutočná. Je to skvelý bojovník, ale jeho osobnosť je dokonca ešte väčšia ako jeho talent. Má obrovskú osobnosť. Nikto v MMA nikdy nemal  takú osobnosť ako má on. Ronda je ako monštrum - veci, ktoré dokáže urobiť - ale ten chlap je niečo iné. Jeho osobnosť je fenomenálna.“

Tyson má tiež jedinečný pohľad na to, čo McGregor robí v poslednej dobe. A nie je to celé len o peniazoch.

„Nie je to len o peniazoch, je to o moci. To je to, okolo čoho sa to celé točí. Nikdy o tom nehovoríme, ale to je to, čo chce: moc. To je dôvod, prečo sme schopný postaviť naše životy na pokraj skazy, pretože chceme pochopiť tu moc. Na ničom inom nezáleží. Sme ochotní stať sa prenasledovanými. Oplatí sa pre to aj umrieť.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mike Tyson: Conor McGregor je charizmatický, Jon Jones je zlý, Ronda Rousey je monštrum