Meszároš je pripravený na nový začiatok

TASR|1. sep 2008 o 10:05

Tampa 1. septembra (TASR) - Slovenský hokejový reprezentant Andrej Meszároš pre floridský denník St. Petersburg Times ozrejmil zmenu svojho pôsobiska ...

Tampa 1. septembra (TASR) - Slovenský hokejový reprezentant Andrej Meszároš pre floridský denník St. Petersburg Times ozrejmil zmenu svojho pôsobiska v rámci zámorskej NHL.

Dvadsaťdvaročný rodák z Považskej Bystrice odmietol tvrdenia, že za jeho odchodom z tímu Ottawy Senators do Tampy Bay Lightning sú iba peniaze.

"Chcel som zostať v Ottawe, no nevyšlo to. Žiadal som dlhodobý kontrakt a v Tampe mi ho ponúkli. Prekvapilo ma však, za akú cenu. Vzdali sa výborných hráčov, čo samozrejme oceňujem. Je to pre mňa veľká výzva a pre mužstvo sa budem snažiť odovzdať svoje maximum," uviedol Meszároš.

Tampa za neho poslala opačným smerom Čecha Filipa Kubu s Alexandrem Picardom a pribalila k nim aj možnosť výberu v prvom kole budúcoročného draftu. Tím z Floridy podpísal s Meszárošom 6-ročný kontrakt, ktorý pre slovenského zadáka znamená priemerný ročný plat vo výške približne 4 miliónov dolárov.

"Vážim si Ottawu a ľudí, ktorí v nej pracujú. Teraz však už žijem Tampou. Je to nová etapa v mojom živote," dodal Meszároš.

ra ld

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Meszároš je pripravený na nový začiatok