Meszároš chce nevydarený úvod sezóny hodiť za hlavu

SITA|5. okt 2008 o 23:24

Andrej Meszároš sa snaží hrať čo najlepšie

PRAHA. Hokejový obranca Andrej Meszároš z Tampa Bay Lightning si v nedeľňajšom zápase NHL proti New York Rangers v Prahe zahral dosýta. Asistent kapitána bleskov strávil na ľade vyše polovicu duelu, najviac zo všetkých hráčov. Meszároš chodil na všetky dôležité situácie, vrátane presiloviek a oslabení. Po súboji však bol smutný, jeho tím prehral aj druhý pražský zápas zhodne ako v sobotu 1:2.

"Snažím sa hrať čo najlepšie. V druhom zápase som sa necítil na ľade dobre, celkovo sme hrali veľmi zle. Pre nás to tu nebolo bohviečo, keďže sme zas prehrali. Zopár dobrých striedaní sme odohrali, ale to je málo. Musíme si spraviť podrobný rozbor, pozrieť si video a z chýb sa poučiť. Najbližšie hráme až v sobotu, takže máme trošku času na zregenerovanie," povedal po zápase pre internetový server pravda.sk Meszároš. Hráči Tampy od úvodu za súpermi z Rangers zaostávali. Tím z New Yorku dominoval smerom dopredu, na Olafa Kölziga vyslal 39 striel, o 20 viac ako mužstvo z Floridy na Henrika Lundqvista.

"Od začiatku to vyzeralo, ako keby sme nevládali, boli sme veľmi pomalí. Naopak, Rangers hrali vynikajúco, boli lepší. My môžeme ďakovať brankárovi Olafovi Kölzigovi, že nás držal v hre. Nebyť jeho, tak prehráme aj 1:10," cituje pravda.sk slová Andreja Meszároša, ktorý chce teraz hodiť nevydarený úvod sezóny rýchlo za hlavu a dobre odohrať zvyšných 80 zápasov základnej časti NHL.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Meszároš chce nevydarený úvod sezóny hodiť za hlavu