Marián Hossa pre zranenie 2-3 týždne mimo

SITA|30. nov 2010 o 19:45

Slovenský hokejový útočník Marián Hossa bude chýbať klubu zámorskej NHL Chicago Blackhawks približne dva - tri týždne pre nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela.

CHICAGO. Slovenský hokejový útočník Marián Hossa bude chýbať klubu zámorskej NHL Chicago Blackhawks približne dva - tri týždne pre nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela. Informáciu priniesol portál St. Louis Post Dispatch. Hossa sa na pondelňajšom tréningu nešťastne zrazil so spoluhráčom Nickom Boyntonom. Zatiaľ čo Boynton po zrážke pokračoval v tréningu, Hossovi museli pomáhať z ľadu.

"Hossa je jedným z tých hráčov, ktorí sú využiteľní na rôznych pozíciách vo viacerých herných situáciách. Po svojom zranení odvádzal výbornú prácu vo viacerých útokoch. Strávil na ľade veľa času, využíval som ho aj v presilovkách či oslabeniach."

"Musíme si však zvyknúť, že opäť budeme bez neho. Je to príležitosť ukázať sa pre ďalších hráčov," cituje trénera Chicaga Joela Quennevilla server nhl.com. Vedenie Blackhawks už zareagovalo na Hossovo zranenie a z Rockfordu v AHL povolalo útočníka Jeremyho Morina.

Ten by sa mal predstaviť už v utorkovom domácom zápase proti St. Louis. V doterajších 21 zápasoch, na ktoré v sezóne 2010/2011 Marián Hossa nastúpil, si pripísal 8 gólov a pridal 10 asistencií. Znamená to, že napriek nútenej sedemzápasovej odmlke je Hossa stále štvrtým najproduktívnejším hráčom tímu obhajcu Stanley Cupu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Marián Hossa pre zranenie 2-3 týždne mimo