Manchester City ponúka za Ronalda 96 miliónov eur

(Autor: TASR/AP)
SITA|30. mar 2012 o 13:14

Cristiano Ronaldo by zarábal v Manchestri City 500 - 600-tisíc eur týždenne.

MANCHESTER. Arabskí majitelia anglického futbalového klubu Manchester City sa pokúsia uloviť rybu v poriadne drahom prestupovom rybníku.

Petrodolármi dotovaní "The Citizens" sa totiž údajne počas letného prestupového obdobia pokúsia získať krídelníka Realu Madrid Cristiana Ronalda a za jeho transfer ponúknu "bielemu baletu" rekordných 96 miliónov eur.

Podľa správ špecializovaného portálu Goal.com by mal 27-ročný Portugalčan zarábať 500 - 600-tisíc eur týždenne. Zdroje blízke zainteresovaným stranám spomenutému webu potvrdili, že zástupcovia oboch klubov sa už stretli, aby rokovali o prípadnom transfere jedného z najlepších futbalistov súčasnosti.

Manchester City chcel získať rodáka z Funchalu už minulý rok v lete, ale samotný Cristiano Ronaldo sa vyjadril, že ešte nie je ten správny čas.

"Správy z tábora blízkemu hráčovi sú teraz, prekvapujúco, omnoho pozitívnejšie. Uskutočnili sa už nejaké neformálne rokovania a zdá sa, že transfer C. Ronalda na Etihad Stadium je horúcou témou," uviedol nemenovaný zdroj pre www.goal.com.

V prospech týchto špekulácií hovorí aj fakt, že Portugalčan už pôsobil v Manchestri, keď si v rokoch 2003 - 2009 obliekal dres United.

Cristiano Ronaldo má platnú zmluvu s Realom Madrid do roku 2015 a za sedem dní si v tíme zo španielskej metropoly po finančnej stránke prilepší o 300-tisíc eur.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Manchester City ponúka za Ronalda 96 miliónov eur