Kučera za Hannover v nemeckej bundeslige hráčov nad 30 rokov

SITA|16. mar 2009 o 13:41

Bývalý slovenský tenista Karol Kučera je jednotkou súpisky tímu DTV Hannover na nemeckú I. bundesligu družstiev zložených z hráčov nad 30 rokov.

HANNOVER. Bývalý slovenský tenista Karol Kučera je jednotkou súpisky tímu DTV Hannover na nemeckú I. bundesligu družstiev zložených z hráčov nad 30 rokov (hrá sa 31. mája - 18. júla), do ktorej by sa mal zapojiť štvrtú sezónu v rade. Z predchádzajúcich troch práve za Hannover absolvovaných ročníkov má bilanciu 22 triumfov a 12 prehier, z toho vo dvojhre 14-3.

Tridsaťpäťročný niekdajší 6. muž svetového rebríčka ATP Kučera, momentálne tréner daviscupového tímu SR a poradca Kamila Čapkoviča, je víťazom šiestich turnajov na hlavnom profesionálnom okruhu, ale aj štvrťfinalistom US Open 1998 a členom družstva úspešného na Hopmanovom pohári 1998 v Perthe (s Karinou Habšudovou) a düsseldorfskom Svetovom pohári tímov ATP 2000 (s Dominikom Hrbatým a Jánom Krošlákom). V máji by mal Kučera v Košiciach odohrať exhibičný zápas s Nemcom Borisom Beckerom. S aktívnou činnosťou sa rozlúčil po bratislavskej prehre SR s Chorvátskom vo finále Davisovho pohára 2005. V civilnej sfére sa venuje rockovej hudbe.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Kučera za Hannover v nemeckej bundeslige hráčov nad 30 rokov