Kučera sa pohráva s myšlienkou na jednorazový návrat

SITA|12. jún 2008 o 12:37

BRATISLAVA 12. júna (SITA) - Slovenský bývalý popredný tenista Karol Kučera, ktorý ukončil svoju kariéru v decembri 2005 po daviscupovom finále SR - Chorvátsko, v súvislosti s košickým exhibičným zápasom ...

BRATISLAVA 12. júna (SITA) - Slovenský bývalý popredný tenista Karol Kučera, ktorý ukončil svoju kariéru v decembri 2005 po daviscupovom finále SR - Chorvátsko, v súvislosti s košickým exhibičným zápasom proti Nemcovi Borisovi Beckerovi nevylúčil svoj jednorazový návrat na oficiálnu turnajovú scénu.

"Trošku sa pohrávam s takouto myšlienkou. Možno by som vybehol tu niekde na malinký turnaj z kategórie ITF Futures či podobne. Nezaškodilo by zahrať si nejaký ten zápas. S touto myšlienkou sa však zatiaľ naozaj iba pohrávam," povedal 34-ročný niekdajší 6. hráč svetového rebríčka K. Kučera v rámci štvrtkovej bratislavskej tlačovej konferencie týkajúcej sa spomenutej nielen športovej akcie, ktorá sa v Steel aréne uskutoční 19. októbra. Okrem Kučeru s Beckerom sa na nej predstavia Francúz Henri Leconte a Nemci Carl-Uwe Steeb a Eric Jelen, ale aj hudobná skupina Goombay Dance Band.

Karol Kučera v sezóne 2008 v nemeckej bundeslige družstiev pre hráčov nad 30 rokov zatiaľ absolvoval vo farbách DTV Hannover dve dvojhry a rovnaký počet štvorhier a má vyrovnanú bilanciu 2:2, z toho 1:1 v singli.

Doterajšie výsledky Karola Kučeru v nemeckej bundeslige družstiev 2008 pre hráčov nad 30 rokov:

Bohdan Ulihrach (ČR) - Karol Kučera (SR) 6:0, 6:3

Karol Kučera (SR) - Oliver Reker (Nem.) 6:0 - skreč, Reker odstúpil

René Hanák, Karol Kučera (ČR/SR) - Petr Luxa, Milan Trněný (ČR) 6:4, 6:4

Rene Hirschfeld, Torben Theine (Nem.) - Karol Kučera, Arne Thoms (SR/Nem.) 3:6, 4:4 - skreč, slovensko-nemecká dvojica odstúpila

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Kučera sa pohráva s myšlienkou na jednorazový návrat