Hokejová osemnástka prehrala s Dánskom po nájazdoch

SITA|9. nov 2012 o 16:08

Slováci prehrali s Dánskom 5:6 po nájazdovom rozstrele.

BOBRUJSK. Slovenská hokejová reprezentácia do 18 rokov prehrala v piatkovom stretnutí na Turnaji štyroch krajín v bieloruskom Bobrujsku s rovesníkmi z Dánska 5:6 po samostatných nájazdoch.

"V dnešnom zápase podali chlapci dobrý výkon, no strata koncentrácie v druhej tretine ich pripravila o víťazstvo v dobre rozohranom súboji. Šlo o hluché miesto, keď sme v krátkom slede inkasovali tri góly. Hoci sa potom chlapci vrátili k dobrej hre v tretej tretine aj v predĺžení, neboli príliš efektívni. Súpera sme síce prestrieľali, ale ten bol oveľa efektívnejší. Nebyť hluchého miesta, keď sme v druhej tretine zbytočne trikrát inkasovali, mohli sme byť s výsledkom oveľa spokojnejší,“ cituje HockeySlovakia.sk trénera Antona Bartánusa

Na zverencov trénera Antona Bartánusa čaká v sobotu 10. novembra o 11.00 h SEČ duel proti mladíkom z Nemecka.

Turnaj 4 krajín hráčov do 18 rokov - Bobrujsk (Biel.):

Slovensko 18 - Dánsko 18 5:6 sn (1:1, 2:3, 2:1 - 0:0, 0:1)

Góly SR: Šoltés 2, Holenda, Šille, Kabáč

Anton Bartánus, tréner SR 18 (zdroj: www.hockeyslovakia.sk): V dnešnom zápase podali chlapci dobrý výkon, no strata koncentrácie v druhej tretine ich pripravila o víťazstvo v dobre rozohranom súboji. Šlo o hluché miesto, keď sme v krátkom slede inkasovali tri góly. Hoci sa potom chlapci vrátili k dobrej hre v tretej tretine aj v predĺžení, neboli príliš efektívni. Súpera sme síce prestrieľali, ale ten bol oveľa efektívnejší. Nebyť hluchého miesta , keď sme v druhej tretine zbytočne trikrát inkasovali, mohli sme byť s výsledkom oveľa spokojnejší.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Hokejová osemnástka prehrala s Dánskom po nájazdoch