Hrajú Vegas nefér? Je to smiešne, oboril sa manažér po zisku zvučných posíl

Vegas Golden Knights.
Vegas Golden Knights. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|12. mar 2024 o 06:50

Použite Google, odkázal pochybovačom.

LAS VEGAS. Manažment Vegas Golden Knights bol počas poslednej prestupovej uzávierky veľmi aktívny. Priviedol tri zvučné posily - Anthonyho Manthu, Noaha Hanifina a Tomáša Hertla.

Nemohli by to však urobiť nebyť pravidiel o platovom strope. V druhom ročníku po sebe zaradili na listinu dlhodobo zranených hráčov kapitána Marka Stonea, čím si uvoľnili miesto a nakúpili hráčov.

Mnohých fanúšikov to napajedilo a "zlatí rytieri" čelia útokom z podvádzania. Keď sa ich totiž novinári pýtali na dátum návratu Marka Stonea a či to náhodou nebude prvý zápas play-off, ako to býva, neponúkli bližšie stanovený termín.

"Vyhľadajte si na Googli "roztrhnutá slezina" a potom dajte vedieť, ak určíte, kedy sa hráč vráti do hry. Je smiešne domnievať sa, že to nie sú dostatočne vážne zranenia. A liga má na toto jasné pravidlá. NHL si ich dôkladne sleduje," oboril sa generálny manažér Kelly McCrimmon v The Jeff Marek Show.

Podľa neho sa táto situácia príliš omieľa.

"Vlani sme získali Ivana Barbašova, Jonathana Quicka a Teddyho Bluegera. Asi by sme ich mohli priviesť aj bez toho, aby bol Mark Stone na listine dlhodobo zranených. Tento rok sme využili možnosť a použili sme dodatočný priestor pod stropom.

Myslím si, že keby som získal 9,5 milióna dolárov a sedel so založenými rukami, nebol by som dobrý manažér," pokračoval.

Svoje kroky obhajuje tým, že Golden Knights neurobili nič, čo by nebolo v súlade so súčasnou kolektívnou zmluvou

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Hrajú Vegas nefér? Je to smiešne, oboril sa manažér po zisku zvučných posíl