Hamšík, Šesták a spol. do Afriky v nových dresoch

Nový biely dres slovenskej reprezentácie.
Nový biely dres slovenskej reprezentácie. (Autor: Mediadoor, a.s.)
TASR|2. mar 2010 o 12:24

Slovenská futbalová reprezentácia bude hrať na letných majstrovstvách sveta v JAR v nových dresoch s najmodernejšou technológiou.

Bratislava.

Prvú skúška ohňom v novej výstroji absolvujú zverenci trénera Vladimíra Weissa už v stredu v Žiline v zápase s Nórskom.

Výrobcom je spoločnosť adidas. "Historický štart Slovenska na najprestížnejšom futbalovom turnaji planéty si zaslúži nové dresy s novým dizajnom a s novou technológiou, ktorou kolekcia disponuje, a takisto aj s novým strihom, vďaka ktorému budú priliehať na telo.

Reprezentácia na čele s Marekom Hamšíkom bude mať na výber dresy v dvoch farbách tak, ako sme boli doteraz zvyknutí domáci modrý a hosťujúci biely dres," informoval Norbert Lazar, zástupca výrobcu a dodal:

svk1.jpg

"Modrý dres je prešpikovaný technológiami Formotion a ClimaCool.Funkcia ForMotion poskytuje hráčom maximálnu voľnosť pri pohybe a zároveň sa pri výkone prispôsobuje telu a podporuje výkon ich svalového systému. Vďaka kombinácii použitých materiálov zvyšuje aj komfort pri pohybe."

"Trenírky sú strihovo tvarované tak, aby pri optimálnom výkone neobmedzovali hráčov v pohybe. ClimaCool technológia reguluje telesnú teplotu hráča vďaka kombinácii materiálov regulujúcich teplo a vlhko, vetracím kanálikom a trojrozmerným látkam, ktoré umožňujú cirkuláciu vzduchu priamo na hráčovej pokožke."

"Dresy s ClimaCool technológiou odvádzajú teplo a pot bez ohľadu na klimatické podmienky, pričom hráči pod látkou pociťujú príjemný chlad. Biely "hosťovský" dres má identické technológie ForMotion a ClimaCool ako modrý dres, disponuje však navyše tzv. SlimFit strihom, čo znamená, že kopíruje hráčove telo."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Hamšík, Šesták a spol. do Afriky v nových dresoch