Gáborík strelil v Zápase hviezd hetrik, Hossa s troma bodmi

Marián Hossa oslavuje gól Mariána Gáboríka.
Marián Hossa oslavuje gól Mariána Gáboríka. (Autor: SITA/AP)
Sportnet|30. jan 2012 o 00:53

V Zápase hviezd NHL zvíťazil Tím Zdena Cháru nad Tímom Daniela Alfredssona 12:9. Slovenskí hokejisti zaznamenali dokopy osem bodov.

BRATISLAVA. Slovenská stopa bola cez tohtoročný All Star víkend najvýraznejšia v histórii. K Zdenovi Chárovi, ktorý znova ovládol súťaž o najtvrdšiu strelu, sa pridali v samotnom zápase aj Marián Gáborík s Mariánom Hossom.

fotogalériu zo zápasu nájdete na hokej.sme.sk

Gáborík sa stal najužitočnejším hráčom ottawského duelu, keď strelil hetrik a pridal asistenciu. Jeho útok vedený Pavlom Daciukom a Hossom patril k ozdobám na ľade.

Dôkazom je gól a dve asistencie slovenského krídelníka a tri asistencie ruského centra. Nestratil sa aj Zdeno Chára, ktorý strelil gól a zaznamenal sedem plusových bodov a po stretnutí ho vyhlásili za tretiu hviezdu.

Na ľade sa vyrovnala slovensko-ruskému útoku len švédska lajna Tímu Alfredson, kde so Sedinovcami korčuľoval Daniel Alfredsson. Miláčik domácich tribún sa fanúšikom odvďačil dvoma gólmi a asistenciou.

Veľký zápas zažil aj Tim Thomas, ktorý vychytal ako prvý brankár štvrtú výhru v Zápase hviezd.

ico

Tím Alfredsson - Tím Chára 9:12

(3:3, 3:3, 3:6)

góly: 5. GÁBORÍK (Daciuk), 6. Malkin (Iginla), 11. GÁBORÍK (HOSSA, Suter), 22. GÁBORÍK (HOSSA, Daciuk), 24. Lupul (Kessel), 39. Kane (Eberle), 45. Kessel (Campbell), 48. Iginla (Malkin, Perry), 53. Hossa (Daciuk), 53. Chára (Gáborík), 54. Perry (Iginla, Wideman), 56. Lupul (Seguin, Kessel) - 11. Spezza (Michálek, Girardi), 13. Hernik Sedin (Hartnell, Letang), 14. Tavares (Pominville, Yandle), 28. Pominville (Neal, Stamkos), 35. Alfredsson, 37. Alfredsson (D. Sedin, H. Sedin), 46. Michálek (Tavares, Spezza), 50. Giroux (Hartnell, Couture), 55. D. Sedin (Alfredsson, H. Sedin)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Gáborík strelil v Zápase hviezd hetrik, Hossa s troma bodmi