Futbalisti Ružomberka s pokutou, trio hráčov mieri do B-tímu

(Autor: SITA)
SITA|15. sep 2011 o 10:32

Tím MFK musí zaplatiť divákom vstupné na tri domáce stretnutia. Navyše je bez odmien a bonusov. Novým kapitánom A-mužstva je Pavol Masaryk.

Tím MFK musí zaplatiť divákom vstupné na tri domáce stretnutia. Novým kapitánom A-mužstva je Pavol Masaryk.

RUŽOMBEROK. Futbalisti MFK Ružomberok skončili svoje účinkovanie v Slovenskom pohári - Slovnaft Cupe nečakane už v 2. kole, keď ich vyradili hráči treťoligového TJ Sokol Dolná Ždaňa (2:2, 4:5 na pok. kopy), čo nezostalo bez odozvy u vedenia.

Stránka mfkruzomberok.sk informovala, že predstavenstvo corgoňligového klubu spod Čebraťa udelilo A-mužstvu kolektívnu pokutu. Tím MFK musí zaplatiť divákom vstupné na tri domáce stretnutia - so Žilinou (17. septembra), Banskou Bystricou (1. októbra) a Zlatými Moravcami (15. októbra).

Ružomberské vedenie zároveň pozastavilo vyplácanie odmien a akýchkoľvek bonusov nad rámec mesačných odmien. Do B-mužstva boli s okamžitou platnosťou preradení hráči Milomir Sivčević, Marko Radič a David Šmahaj.

Novým kapitánom Ružomberčanov sa stal útočník Pavol Masaryk, ktorý v tejto funkcii nahradil Tomáša Ďubeka. Jeho zástupcom sa stal Jaroslav Kostelný.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Futbalisti Ružomberka s pokutou, trio hráčov mieri do B-tímu