Futbal: Stoch na súpiske Chelsea pre Ligu majstrov

Miroslav Stoch zaujal nového trénera Chelsea Lusia Felipe Scolariho.
Miroslav Stoch zaujal nového trénera Chelsea Lusia Felipe Scolariho. (Autor: SITA, AP)
SITA|3. sep 2008 o 10:47

Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Miroslav Stoch svojimi výkonmi v rezervnom tíme anglického veľkoklubu FC Chelsea zaujal trénera A-mužstva Luiza Felipeho Scolariho.

LONDÝN 3. septembra (SITA) - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Miroslav Stoch svojimi výkonmi v rezervnom tíme anglického veľkoklubu FC Chelsea zaujal trénera A-mužstva Luiza Felipeho Scolariho, ktorý ho zaradil na súpisku "The Blues" pre Ligu majstrov 2008/09. Odchovanec nitrianskeho futbalu, ktorý sa momentálne so svojimi reprezentačnými spoluhráčmi z "dvadsaťjednotky" pripravuje na kvalifikačný dvojzápas o postup na ME 2009 proti belgickým a islandským rovesníkom, sa podľa oficiálnej internetovej stránky Chelsea dostal na tzv. B-zoznam.

Ten je určený pre hráčov narodených po 1. januári 1987, ktorí už minimálne dva roky pôsobia v štruktúrach londýnskeho tímu. Najznámejším menom v tejto časti zoznamu je nigérijský reprezentant John Obi Mikel. Na A-zozname sa nachádza 22 mien vrátane letných posíl Josého Bosingwu či Deca.


A-zoznam: Petr Čech, Branislav Ivanovič, Ashley Cole, Michael Essien, Ricardo Carvalho, Frank Lampard, Franco Di Santo, Joe Cole, Didier Drogba, Michael Ballack, Florent Malouda, José Bosingwa, Wayne Bridge, Paulo Ferreira, Deco, Salomon Kalou, Carlo Cudicini, John Terry, Alex, Juliano Belletti, Nicolas Anelka, Henrique Hilário.


Nachádzate sa tu:
Domov