Ferguson verí, že Berbatov bude proti Chelsea hrať

SITA|18. sep 2008 o 19:05

Tréner anglického klubu Manchester United Alex Ferguson verí, že Dimitar Berbatov bude môcť na nedeľňajší duel fit.

MANCHESTER. Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson verí, že letná posila - bulharský kanonier Dimitar Berbatov bude môcť nastúpiť na nedeľňajší ligový zápas proti FC Chelsea.

Bývalý hráč Tottenhamu Hotspur sa nepredstavil v stredajšom zápase "červených diablov" E-skupiny Ligy majstrov proti Villarrealu (0:0) pre problémy s kolenom. Ferguson však verí, že 27-ročný útočník, za ktorého služby neváhal zaplatiť takmer 31 miliónov eur, bude v poriadku na derby 5. kola Premier League, kedy si ManU zmeria sily s tradičným rivalom "The Blues" na jeho pôde.

"Vyzerá to tak, že Berbatov by mal byť zdravotne v poriadku a po kartovom treste budem mať k dispozícii i Paula Scholesa, čo nám poskytuje dobrý priestor na skladanie základnej zostavy. Nemanja Vidič síce nebude môcť hrať pre červenú kartu z ostatného stretnutia, ale Johnny Evans sa proti Villarrealu ukázal v dobrom svetle," nechal sa počuť populárny Sir Alex. Manchester United v úvode novej sezóny trápia najmä gólové "suchoty" a zatiaľ nie príliš presvedčivé výsledky - po troch zápasoch Premier League majú na konte po jednom víťazstve, remíze i prehre. United navyše neuspeli v stretnutí o európsky Superpohár proti Zenitu Petrohrad a ani do Ligy majstrov sa im ako obhajcom víťazstva nepodarilo vstúpiť víťazstvom. "Podobne ako v predošlej sezóne, aj teraz sa rozbiehame pomalšie a musíme svoju formu ešte vystupňovať, ale to je celkom normálne. Niekedy v priebehu októbra budeme oveľa lepší," vyhlásil Ferguson.

Nachádzate sa tu:
Domov