Falcao sa trápi. Podľa trénera má na to, aby odohral 20 minút

Ramadael Falcao (uprostred) sa strelecky trápi.
Ramadael Falcao (uprostred) sa strelecky trápi. (Autor: SITA/AP)
Marek Kantorík|4. mar 2015 o 20:45

Radamel Falcao patril v predchádzajúcich rokoch medzi najproduktívnejších útočníkov na svete. V tejto sezóne sa však trápi.

BRATISLAVA. Keď prišiel vlani v septembri do Manchester United, mal doplniť hviezdny útok. Očakávania zatiaľ nenaplnil, a preto nemá v klube istú budúcnosť.

„Som šťastný, že môžem byť súčasťou najlepšieho tímu na svete. Fanúšikom chcem priniesť veľa radosti z futbalu. Chcem tu ostať veľa rokov. Dúfam, že budeme tvoriť klubovú históriu,“ povedal po príchode pre web United Radamel Falcao.

V anglickom mužstve je do konca sezóny na hosťovaní z francúzskeho tímu AS Monaco. V dohode medzi klubmi je opcia a suma šesťdesiatpäť miliónov eur, za ktorú by sa stal hráčom United.

Trénera musí presvedčiť

Kolumbijčan pôsobí v Európe od roku 2009 a v posledných rokoch patril medzi najproduktívnejších útočníkov na svete. V 156 ligových zápasoch v európskych kluboch strelil stoosem gólov. Exceloval hlavne v drese Porta a Atlética Madrid.

S oboma klubmi vyhral Európsku ligu, v oboch prípadoch sa stal najlepším strelcom súťaže. V tejto sezóne však pridal iba šesť – dva za Monaco, štyri za Manchester.

Aj preto ho tréner často necháva na striedačke alebo nenominuje na zápas.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Falcao sa trápi. Podľa trénera má na to, aby odohral 20 minút