Fabriq MMA 2: Výborný Braňo Zuzák uškrtil nebezpečného Šurina

Vladimír Bilohuščin|25. feb 2023 o 19:49

Na programe podujatia Fabriq 2 bolo 14 duelov.

NITRA. Druhé podujatie organizácie Fabriq MMA prinieslo zasa množstvo známych mien ako Borároš, Brož či Plesník. Popri profesionálnej hlavnej karte ale promotéri nezabudli ani na mladé talenty, ktoré sa predstavili v predzápasových amatérskych dueloch.

Hlavnú kartu odštartoval ostro sledovaný súboj Braňa Zuzáka a navrátilca Mateja Šurina. A bol to naozaj výkon ako z veľkej knihy v podaní Zuzáka, ktorý eliminoval najväčšiu zbraň Šurina, ktorou bol výborný wrestling.

Zuzák v prvom kole rozdal niekoľko tvrdých úderov a v kole druhom sám zaútočil na zemi, keď súpera chytil do škrtenia a súboj ukončil na rear naked choke.

V akcii sme viedli hneď niekoľko amatérskych šampiónov organizácie MAMMAL, ktorí sa postarali o predzápasy podujatia.

Tie uzavrel stret Lineka s Červinským, ktorý bol mimoriadne vyrovnaný, keď po druhom kole sa zdalo, že až tretie kolo rozhodne o víťazovi. Aj to bolo ale vyrovnané a tak mali rozhodcovia plné ruky práce.

Viktor Červinský nakoniec dokázal strhnúť výhru na split decision a po súboji pridal aj vtipné vyhlásenie. „Vybombím všetkých!“

Ďalší z veľmi atraktívnych súbojov ponúkli Marcel Šimo z Chaos Bratislava a Marek Karlík. Obaja bojovníci ukázali veľa skúseností z MMA súbojov, keď iba chrániče naznačovali, že nejde o profesionálny súboj.

Nakoniec sa z výhry tešil Marcel Šimo, ktorý mal viac z hry a hlavne v rozhodujúcich momentoch dokázal preniesť súboj na zem a tam hlavne v treťom kole súpera kontroloval.

Pay per view prenos rozbehol súboj Chovana s Lachkým, kde bol už od úvodu aktívnejší zástupca Dracula gymu Radomír Chovan, ktorý po prvom inkasovanom údere prebral opraty súboja do vlastných rúk a svojou hrou na zemi jasne vyhral na body.

Celú kartu rozbehli tri súboje free prelims, v ktorých sa z výhry tešili Róbert Guth, Martin Račák a Patrik Križan.

ČLÁNOK AKTUALIZUJEME...

MAIN CARD

Matej Šurin vs Branislav Zuzák: Zuzák na rear naked choke, 2. kolo

PRELIMS

Radomír Chovan vs Radoslav Lachký: Chovan na body

Marcel Šimo vs Marek Karlík: Šimo na body

Filip Linek vs Viktor Červinský: Červinský na body

FREE PRELIMS

Ján Švagerko vs Róbert Guth: Guth gilotína, 2. kolo

Ľubomír Račák vs Martin Máťuš: Račák TKO, 3. kolo

Patrik Križan vs Július Kurinec: Križan vyhral rear naket choke, 1. kolo

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Fabriq MMA 2: Výborný Braňo Zuzák uškrtil nebezpečného Šurina