Fabricio Werdum ohľadom peňazí Conora McGregora

Vladimír Bilohuščin|19. mar 2016 o 01:00

"Nepochybujem o tom, že by Mcgregor za peniaze predal aj svoj zadok"

Veľmi mierne povedané, Fabricio Werdum nemá rád Conora McGregora. Ír prekročil určité hranice, keď sa bez rešpektu vyjadroval na adresu Werduma po tom, čo šampión ťažkej váhy musel odstúpiť zo zápasu o titul kvôli zraneniu.

 

Werdum bol vo vytržení, keď McGregor nezvládol svoj posledný zápas a prehral s Nate Diazom na UFC 196. Po tomto zápase nazval McGregora prostitútkou. Neskôr sa vyjadril, čo tým presnejšie myslel.

 

„Conor začal dobre, ale potom to pokašlal, začal hovoriť o Ježišovi. On sa jednoducho chová ako klaun. V Brazílii takýchto ľudí voláme prostitútky, pretože všetko čo robia, robia pre peniaze. On predal sám seba. Samozrejme, je dôležité bojovať o peniaze, ale ten chlap by sa zapredal pre čokoľvek. Nepochybujem o tom, že by predal aj svoju riť. Ja by som to neurobil.“

 

Werdumov manažér nedávno povedal, že by pre McGregora bolo múdre, najať si osobného strážcu na udalostiach, kde bude prítomný aj Fabricio. Werdum totiž avizoval, že ak ho McGregor bude provokovať, keď sa stretnú na spoločnej akcii, tak ho veľmi rýchlo ten smiech prejde.

 

„Keď sním budem v rovnaký čas na rovnakom mieste, neprajem si, aby na mňa ani len prehovoril, alebo naznačil nejake gesto smerom ku mne. Ak to poruší, nebudem tam len tak stáť a pozerať sa. Ja sa mu nemienim smiať, ale ak poruší to, čo som práve povedal, prisahám, že mu o hlavu rozbijem stoličku. Skutočne. Ak sa pokúsí ukradnúť môj opasok, budem sa chovať ako šialenec, ako kriminálnik. V predzápasovej atmosfére sa nikdy nedotýkaj svojho súpera. Všetko je v tej chvíli tak napäté a on jednoducho príde a dotkne sa vás?!“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Fabricio Werdum ohľadom peňazí Conora McGregora